Intervju med en norsk alumn från Hotel Institute Montreux Hur väljer du en karriär som passar dig när det finns … →
Intervju med en norsk alumn från Hotel Institute Montreux Hur väljer du en karriär som passar dig när det finns … →
Intervju med en avgångsstudent från HIM – Hotel Institute Montreux
Tony Olsson, den tidigare lagkaptenen för det svenska konditorlandslaget är en av de mest prisbelönta och erkända konditorerna i Sverige. Tony Olsson är också ambassadör för Culinary Arts Academy Switzerland, den högst rankade kock- och konditorskolan i Schweiz och en av de främsta i världen.
Övergången till universitetet är ett av de första stegen in i vuxenlivet – en chans att utforska, växa och utmana … →
Intervju med en belgisk student från Hotel Institute Montreux Den här veckan har vi träffat en begåvad och målmedveten student … →
Intervju med en svensk student från Hotel Institute Montreux Den här veckan träffade vi en sprudlande ung talang, och snart … →
Något som började som en hobby efter skolan tar nu Lina till tävlingar på på internationell nivå. Sedan hon avslutade … →
Denna smakrika, rostade pumpasoppa, även kallad joumou, kommer från Haiti och tillagas traditionellt den 1 januari som en symbol för … →