Search

Hotellstudier för en karriär bortom hotellbranschen

Intervju med en norsk alumn från Hotel Institute Montreux Hur väljer du en karriär som passar dig när det finns …   →

Bara en masterexamen bort från din drömkarriär

Intervju med en avgångsstudent från HIM – Hotel Institute Montreux

Tony Olsson

Tony Olsson, den tidigare lagkaptenen för det svenska konditorlandslaget är en av de mest prisbelönta och erkända konditorerna i Sverige. Tony Olsson är också ambassadör för Culinary Arts Academy Switzerland, den högst rankade kock- och konditorskolan i Schweiz och en av de främsta i världen.

Att skapa en inlärningsmiljö som är öppen för alla

Övergången till universitetet är ett av de första stegen in i vuxenlivet – en chans att utforska, växa och utmana …   →

Vad krävs för att starta en karriär på Four Seasons?

Intervju med en belgisk student från Hotel Institute Montreux Den här veckan har vi träffat en begåvad och målmedveten student …   →

Schweizisk utbildning, amerikansk praktik och en värld full av möjligheter

Intervju med en svensk student från Hotel Institute Montreux Den här veckan träffade vi en sprudlande ung talang, och snart …   →

Det bästa med att göra bakverk är naturligtvis godiset!

Något som började som en hobby efter skolan tar nu Lina till tävlingar på på internationell nivå. Sedan hon avslutade …   →

Pumpasoppa: Bra för själen

Denna smakrika, rostade pumpasoppa, även kallad joumou, kommer från Haiti och tillagas traditionellt den 1 januari som en symbol för …   →