SHMS - Swiss Hotel Management School - Swiss Education Group

Swiss Hotel Management School (SHMS) är en av världens vackraste, mest kända och välrenommerade hotellskolor. Här studerar man i en miljö som andas Hotel Management och lyx, mitt i det mäktiga schweiziska alplandskapet.

Ett brett utbud av program som inkluderar Hospitality Management med fokus på Events, Resort och Spa Management samt Food & Beverage Management, ger studenten möjligheten att skaffa sig den spetskompetens som efterfrågas av många internationella hotellkedjor.

Swiss Hotel Management School är en av de mest traditionella hotellskolorna i Schweiz och lockar studenter från över 80 länder varje år. Detta ger en unik studiemiljö, där den internationella erfarenheten och utbytet mellan olika kulturer sätts i fokus. Det historiska slottet som är SHMS-Swiss Hotel Management School, Caux Campus, ligger ovanför Montreux och Genevesjön, med en helt fantastisk utsikt över alperna!

SHMS-Caux-Palace-tower
SHMS-Leysin
studera-hotell-management-utbildning
SHMS-franska-restaurangen
SHMS-flowers
SHMS-stora-salen
SHMS-hotell-management-studenter
SHMS-studenter-firar
SHMS-bankett-hotellskola
SHMS-theater
PlayPause
SHMS-Caux-Palace-tower
SHMS-Leysin
studera-hotell-management-utbildning
SHMS-franska-restaurangen
SHMS-flowers
SHMS-stora-salen
SHMS-hotell-management-studenter
SHMS-studenter-firar
SHMS-bankett-hotellskola
SHMS-theater
previous arrow
next arrow

Studenten får den teoretiska och praktiska kunskapen som krävs för att bli en framgångsrik hotellchef genom att studera i skolans toppmoderna lokaler och praktisera i kök och restauranger, där man serverat kändisar och kungligheter i över hundra år. På skolan finns stora konferenslokaler där studenterna arrangerar events samt spa och tillgång till gym. Det finns även tre restauranger där studenterna kan äta frukost, lunch och middag.

Besök SHMS i Schweiz!

Program

Diplom i Hotell Management

Diplom i Hotell Management

På denna yrkesutbildning får du en världsledande utbildning inom de praktiska nyckelämnen som krävs för att driva ett lyxhotell. Studietiden delas upp på totalt ett års heltidsstudier och ett års internationell betald praktik.
Food & Beverage Management

Food & Beverage Management

Under denna utbildning så förbereds du för en karriär som chef för Mat & Dryck-avdelningar på internationella lyxhotell, resorts, lyxkryssningar och liknande verksamheter. Tolv månader av utbildningen sker på internationell ”Management Training”....
Hotell och design management - Kandidat

Hotell och design management - Kandidat

En unik hotellutbildning från SHMS, Swiss Hotel Management School med specialisering i kreativitet, konceptutveckling och design relaterat till hotellbranschen.
Hotell och event management - Kandidat

Hotell och event management - Kandidat

En världsledande dubbel kandidatutbildning från SHMS - Swiss Hotel Management School med fokus på Hotel Operations och Event Management.
Hotell och event management - Master

Hotell och event management - Master

En intensiv världsledande Masters med specialisering i antingen Events, Restaurant, Hotell eller Spa Management. Perfekt för dig med relevant arbetserfarenhet eller en tidigare Kandidatutbildning.
Hotell- och design management - Master

Hotell- och design management - Master

En intensiv Masters med fokus på Hotell, Design och Luxury Business Management. Perfekt för dig med relevant arbetserfarenhet eller en tidigare Kandidatutbildning.

Apple Distinguished School

Swiss Hotel Management School fick för första gången detta erkännandet år 2017. Detta ges ut till skolor som uppvisar Apples vision när det gäller detta lärande med teknologi och dessa anses vara de mest innovativa världen över. Detta prestigefyllda erkännande gäller i tre år, varpå en regelbunden översyn av skolan sker, allt för att säkerställa att man uppfyller de höga kraven.

SHMS - Swiss Hotel Management School - Apple Distinguished School

SHMS kombinerar praktiska moment på campus tillsammans med teknologi i form av interaktiva presentationer och mycket mer. Sedan 2014  får alla studenter en iPad som de använder under olika teoretiska och praktiska kursmoment.

På så sätt har skolan kunnat leverera utbildningar av hög kvalitet inom branschen. Det är viktigt att man kan kombinera de praktiska färdigheter som industrin kräver, tillsammans med kunskaper kring ny teknologi som ständigt utvecklas.

Boka ett vägledningsmöte

Skolans officiella samarbetspartners är: