SHMS – Swiss Hotel Management School

I SHMS vackra palats så har du möjligheten att studera världsledande utbildningar inom Hotell och Events Management. Det erbjuds även ett flertal olika Mastersutbildningar.

SHMS – Swiss Hotel Management School är en av världens vackraste, mest kända och välrenommerade hotellskolor. Här studerar man i en miljö som andas Hotell Management och lyx, mitt i det mäktiga schweiziska alplandskapet.

Ett brett utbud av program som inkluderar Hospitality Management med fokus på Events, Resort och Spa Management samt Food & Beverage Management, ger studenten möjligheten att skaffa sig den spetskompetens som efterfrågas av många internationella hotellkedjor.

Swiss Hotel Management School är en av de mest traditionella hotellskolorna i Schweiz och lockar studenter från över 80 länder varje år. Detta ger en unik studiemiljö, där den internationella erfarenheten och utbytet mellan olika kulturer sätts i fokus. Det historiska slottet som är SHMS-Swiss Hotel Management School, Caux Campus, ligger ovanför Montreux och Genevesjön, med en helt fantastisk utsikt över alperna!

Studenten får den teoretiska och praktiska kunskapen som krävs för att bli en framgångsrik hotellchef genom att studera i skolans toppmoderna lokaler och praktisera i kök och restauranger, där man serverat kändisar och kungligheter i över hundra år. På skolan finns stora konferenslokaler där studenterna arrangerar events samt spa och tillgång till gym. Det finns även tre restauranger där studenterna kan äta frukost, lunch och middag.

Besök SHMS i Schweiz!

SHMS är bland annat rankad som världens tredje bästa hotellskola av QS University rankings 2022, samt erkänd som Distinguished School av Apple.

SHMS - Swiss Hotel Management School - Apple Distinguished School

Swiss Hotel Management School fick för första gången detta erkännandet år 2017. Detta ges ut till skolor som uppvisar Apples vision när det gäller detta lärande med teknologi och dessa anses vara de mest innovativa världen över. Detta prestigefyllda erkännande gäller i tre år, varpå en regelbunden översyn av skolan sker, allt för att säkerställa att man uppfyller de höga kraven.

SHMS kombinerar praktiska moment på campus tillsammans med teknologi i form av interaktiva presentationer och mycket mer. Sedan 2014  får alla studenter en iPad som de använder under olika teoretiska och praktiska kursmoment.

På så sätt har skolan kunnat leverera utbildningar av hög kvalitet inom branschen. Det är viktigt att man kan kombinera de praktiska färdigheter som industrin kräver, tillsammans med kunskaper kring ny teknologi som ständigt utvecklas.

Studenter berättar

Hälsa och välbefinnande – nästa trend inom hotellbranschen?

Livserfarenheter från Swiss Hotel Management School – Rytės berättelse

Framgång inom design via hospitality

 

Skolans officiella samarbetspartners är

 

Vill du veta mer?