SHMS - Swiss Hotel Management School - Swiss Education Group

SHMS – Swiss Hotel Management School

SHMS-Swiss Hotel Management School är en av världens vackraste, mest kända och välrenommerade hotellskolor. Här studerar man i en miljö som andas Hotel Management och lyx, mitt i det mäktiga schweiziska alplandskapet.

Ett brett utbud av program som inkluderar Hospitality Management med fokus på Events, Resort och Spa Management samt Food & Beverage Management, ger studenten möjligheten att skaffa sig den spetskompetens som efterfrågas av många internationella hotellkedjor.

SHMS  är en av de mest traditionella hotellskolorna i Schweiz och lockar studenter från över 80 länder varje år. Detta ger en unik studiemiljö, där den internationella erfarenheten och utbytet mellan olika kulturer sätts i fokus. Det historiska slottet som är SHMS-Swiss Hotel Management School, Caux Campus, ligger ovanför Montreux och Genevesjön, med en helt fantastisk utsikt över alperna!

Studenten får den teoretiska och praktiska kunskapen som krävs för att bli en framgångsrik hotellchef genom att studera i skolans toppmoderna lokaler och praktisera i kök och restauranger, där man serverat kändisar och kungligheter i över hundra år. På skolan finns stora konferenslokaler där studenterna arrangerar events samt spa och tillgång till gym. Det finns även tre restauranger där studenterna kan äta frukost, lunch och middag.

Program

Spännande events 

poster-freddie-for-a-day-may-2016Varje år arrangerar studenterna på SHMS ett event tillsammans med Freddy Mercury Trust. Eventet kallas Freddy for a Day och är till för att uppmärksamma och förebygga AIDS.

Varje år samlar studenterna in pengar genom att arrangera auktioner, få sponsorer och hålla en stor konsert i Montreux vid hjärtat av Geneve-sjön.

På SHMS-Swiss Hotel Management School så lär man sig inte bara att bli en bra hotelier och hotellchef, man får dessutom en upplevelse där det internationella, mångkulturella och förståelsen för människor från hela världen sätts i fokus. Läs mer om Freddy for a Day.

Skolans officiella samarbetspartners är:

 

Sitemap