Våra skolor

Swiss Education Group driver fyra olika skolor i Schweiz som erbjuder världsledande utbildningar med inriktning mot Hotell Management, Företagsekonomi, Kock eller Konditor.

Skolorna är högt rankade för dels akademiskt rykte och dels uppskattning av arbetsgivare och branschen som helhet. Utbildningar erbjuds på olika nivåer och längd och alla är givetvis fullständigt ackrediterade och CSN-berättigade. Om du vill läsa mer specifikt om våra olika utbildningar så kan du klicka på någon av de olika kategorierna nedan.

Konditorutbildningar Kockutbildningar Hotell management utbildningar

Du kan även kontakta oss för att få mer information och boka ett vägledningsmöte där vi kan gå igenom våra utbildningar och dina frågor tillsammans.

César Ritz Colleges Switzerland

César Ritz Colleges Switzerland

Utspritt över två fantastiska campus i Schweiz så driver César Ritz Colleges Switzerland världsledande utbildningar i sann César Ritz anda – med fokus på Hotell, Turism och Entreprenörskap.
Culinary Arts Academy Switzerland

Culinary Arts Academy Switzerland

Culinary Arts Academy anses vara den främsta kockskolan i Schweiz och en av de främsta i världen. Utbilda dig till antingen internationell kock eller konditor på absolut högsta nivå.
HIM Business School

HIM Business School

Hotel Institute Montreux ligger i den vackra staden Montreux precis vid Genèvesjön. Här läser du en unik kombation av Hotell Management och Amerikansk Företagsekonomi.
SHMS - Swiss Hotel Management School

SHMS - Swiss Hotel Management School

I SHMS vackra palats så har du möjligheten att studera världsledande utbildningar inom Hotell och Events Management. Det erbjuds även ett flertal olika Mastersutbildningar.

 

Boka vägledningsmöte