Fritid och sportaktiviteter

Att plugga utomlands är en erfarenhet som sträcker sig långt utanför klassrummet!

Närheten till skidåkning i världsklass och ett pulserande stadsliv är standard hos oss. Skidorter som Verbier, St Moritz och Zermat är populära weekendresor för studenterna, och vårt kontor för sport och rekreation har som enda uppgift att hålla studenterna aktiva efter skolan.

Fotboll, bordtennis, tennis, golf, innebandy, bergklättring/vandring och paraflying är några andra exempel på vad man kan göra på sin fritid. Självklart finns även tillgång till gym antingen på skolan eller i anslutning, så att man kan hålla sig i form och orka med sina studier.

Med korta avstånd och ett av Europas bästa tågsystem är det aldrig långt till de fritids- och sportaktiviteter som du tycker bäst om. Från våra campus tar det ungefär 3-4 timmar till Paris eller Milano och 7-8 timmar till Venedig eller Rom. Det erbjuds dessutom fördelaktiga studentrabatter.

Kontakta oss

När man studerar utomlands och i en multinationell miljö är det viktigt att resa, upptäcka och uppleva. Det är minnen man tar med sig för livet

Att åka på en egen helgresa till Italien eller Frankrike är populärt. Utöver detta så finns det fantastiska möjligheter då skolan arrangerar resor och utflykter. En vinresa till Italien, Österrike eller Frankrike arrangeras varje år. Vi brukar även arrangera en resa till USA samt en mängd olika professionella visiter på hotell runt om i Schweiz.

En del av dessa utflykter och resor ingår i skolavgiften, andra erbjuds till självkostnadspris och är då helt frivilliga. Hursomhelst, att uppleva några av Europas bästa hotell och lära känna Centraleuropa  är oundvikligt när man studerar hos oss.

Skicka mig mer info