Lockas du av en internationell karriär med hela världen som din arbetsplats?

Snabbväxande bransch

Hotell-, restaurang-, service- och upplevelsebranschen kallas internationellt, “the Hospitality Industry”. Under flera decennier har vi haft en stark tillväxt både lokalt och globalt.


 

Dagsläget

Branschen siktar på en snabb återhämtning och fortsatt expansion under kommande år, med goda karriärmöjligheter för välutbildade och passionerade ledare.

Vägen framåt kan verka osäker, men vi räknar med att utmaningarna framför oss, kan och kommer att omvandlas till möjligheter av resebranschen. Sektorn kommer att svänga, sträcka sig och anpassa sig – och i slutändan återvända starkare.

/ World Travel & Tourism Council

Stöd i karriären från första dagen

Alla våra skolor har en karriäravdelning med coacher som arbetar heltid för att hjälpa studenter med praktik och karriärplanering. Du får hjälp med intervjutekniker, personlig vägledning, samt tillgång till det internationella rekryteringsforumet och vårt unika nätverk.

Starkt internationellt nätverk

Swiss Education Group erbjuder ett väletablerat internationellt branschnätverk, som är tillgängligt för samtliga studenter på våra skolor. Vi öppnar dörrar för både nuvarande studenter samt alumner till de mest prestigefyllda arbetsplatserna över hela världen.

Vill du veta mer? Kontakta oss