Ansökan steg för steg

Från första kontakten, till examen, vidare ut i världen – vi finns med hela vägen!

Som ett nätverk av världens främsta skolor inom Hospitality tar vi ett stort personligt intresse i varje student. Vi finns med från första kontakt, hela vägen till examensdagen och i början av din internationella karriär. Vi reser mycket runt om i Sverige och våra studievägledare träffar dig gärna personligen inför din ansökan.

Vill du söka till en av våra utbildningar?

Boka då ett personligt möte i din hemstad. Kontakta oss på [email protected] eller genom formuläret här på sidan. Vi hjälper dig med allt du behöver!

Ankan steg för steg

Din ansökan – steg för steg

  1. Du skickar ansökningsdokumenten till oss via e-mail. Vi har då tillsammans gått igenom vad som behövs och hur du skall fylla i dina ansökningshandlingar.
  2. Du får ett antagningsbesked via e-mail.
  3. Vi bokar in ett eventuellt telefonsamtal för att gå igenom antagning och de frågor du möjligtvis har innan du bestämmer dig till 100 % för att tacka ja till din plats.
  4. Med antagningsbeskedet följer en räkning på en depositionsavgift. Genom att betala depositionsavgiften bekräftar och garanterar du din plats, varpå du får ditt slutgiltiga antagningsbevis. Du får då också all information kring praktiska förberedelser inför studiestart samt de intyg och den vägledning du behöver för att söka studiemedel från CSN**.

* Besök på skolan

Vi erbjuder alla studenter, både intresserade, antagna samt bekräftade möjligheten att besöka våra skolor. Allt du som student står för är resan till och från skolan. Vi står för hotell, mat och transport mellan skolorna.

** Info om CSN

Vi delar upp avbetalningsplanen enligt CSN:s utbetalningar för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig. Detta är ett unikt erbjudande för svenska studenter med CSN:s lån och bidrag.

 Cirka tre veckor innan skolstart får du din första utbetalning från CSN som du använder för att betala in första delbetalningen av skolavgiften.

Vill du ha mer information vg fyll i kontaktformuläret