Ansökan steg för steg - Swiss Education Group

Ansökan steg för steg

Från första kontakten, till examen, vidare ut i världen – vi finns med hela vägen!

Som ett nätverk av världens främsta skolor inom Hospitality tar vi ett stort personligt intresse i varje elev.

Vi finns med från första kontakt, hela vägen till examensdagen och i början av din internationella karriär.

Vi reser mycket runt om i Sverige och våra studievägledare träffar dig gärna personligen inför din ansökan.

Vill du söka till en av våra utbildningar?

Boka då ett personligt möte i din hemstad. Kontakta oss på info@swisseduation.se eller genom formuläret här på sidan. Vi hjälper dig med allt du behöver!

Din ansökan – steg för steg

  1. Du skickar ansökningsdokumenten till oss. Vi har då tillsammans gått igenom vad som behövs och hur du skall fylla i dina ansökningshandlingar.
  2. Du får ett antagningsbesked per e-mail och per post.
  3. Vi talas vid över telefon och diskuterar om du till 100 % bestämt dig för att bekräfta din plats, om du vill boka in ett besök på skolan* eller om du behöver mer information. Vi går även igenom hur du går tillväga för att ansöka till CSN**
  4. Med antagningsbeskedet följer en räkning på en depositionsavgift. Genom att betala depositionsavgiften bekräftar och garanterar du din plats, varpå du får ditt slutgiltiga antagningsbevis.

* Besök på skolan

Vi erbjuder alla studenter, både intresserade, antagna samt bekräftade möjligheten att besöka våra fem skolor. Allt du som student står för är resan till och från skolan. Vi står för hotell, mat och transport mellan skolorna.

** Info om CSN

Vi delar upp avbetalningsplanen enligt CSN:s utbetalningar för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig. Detta är ett unikt erbjudande för svenska elever med CSN lån och bidrag.

 Ca tre veckor innan skolstart får du din första CSN utbetalning som du använder för att betala in första delbetalningen av skolavgiften.


Kontakt

Vg fyll i formuläret och skicka. Vi hjälper dig med ansökningen.

Read more about our Privacy policy
Sitemap