César Ritz Colleges Switzerland utses årligen till en av världens absolut främsta skolor inom Hotel Management. Här erbjuds program baserade på César Ritz filosofi om hur man driver hotell. César Ritz grundade Ritz-Paris, som är känt som ett av världens första lyxhotell.

Hårt arbete, finess och en känsla för stil gjorde César Ritz till “King of Hoteliers, Hotelier of Kings”. Hans tradition lever vidare genom skolan och det är det som sätter fundamentet i denna schweiziska hotellskola.

Studenter som tar sin kandidatexamen på César Ritz Colleges Switzerland, börjar sina studier i Le Bouveret (franska delen av Schweiz) och sista året i Brig (tyska delen av Schweiz). Genom att bo och studera i olika regioner av Schweiz, lär sig studenterna olika aspekter av det som blivit känt som ”Swiss Hospitality”.

Efter avslutade studier erhåller studenten två examen, en Bachelor’s Degree från César Ritz Colleges Switzerland och en Bachelor’s Degree in Hospitality Business Management från Washington State University, skolans partner.

CRCS-statue
CRCS-cafeteria
CRCS-Bouveret-serving
CRCS-Brig
caesar-ritz-collages-lobby
CRCS-Bouveret-group
caesar-ritz-collages-reception
CRCS-Bouveret-sommelier
CRCS-Ritz-Salon
PlayPause
CRCS-statue
CRCS-cafeteria
CRCS-Bouveret-serving
CRCS-Brig
caesar-ritz-collages-lobby
CRCS-Bouveret-group
caesar-ritz-collages-reception
CRCS-Bouveret-sommelier
CRCS-Ritz-Salon
previous arrow
next arrow
Boka vägledningsmöte

Studenter berättar

Angelica Suraga, före detta student på César Ritz CollegesAngelica Suraga, före detta student på César Ritz Colleges och president för SEGs alumninätverk i Skandinavien delar med sig av hennes erfarenheter. Läs hennes story här: Angelica Suraga

En viktig del av studentupplevelsen, förutom den teoretiska och praktiska kunskapen man får med sig, är det nätverk man skapar. Vänner för livet och det är det som öppnar dörren till nästa steg i karriären. Vi, SEG och personligheter som Angelica finns här för dig som blivande, nuvarande och före detta student. Det är det som utgör SEG familjen.

 

Skolans officiella samarbetspartners är: