César Ritz Colleges Switzerland - Swiss Education Group

César Ritz Colleges Switzerland

César Ritz Colleges utses årligen till en av världens absolut främsta hotell management skolor. Här erbjuds ett program baserat på Mr. César Ritz filosofi om hotell management. Han grundade Ritz-Paris som är känt som ett av världens första lyxhotell.

Hårt arbete, finess och en känsla för stil gjorde César Ritz till “King of Hoteliers, Hotelier of Kings”. Hans tradition lever vidare genom skolan och det är det som sätter fundamentet i denna Schweiziska hotell management skola.

Studenter som tar sin kandidatexamen på César Ritz Colleges kan välja om dom vill studera i den Franska (Le Bouveret) eller den Tyska (Lucerne) delen av Schweiz, eller en kombination. Genom att bo och studera i olika regioner av Schweiz lär sig studenterna olika aspekter av det som blivit känt som Swiss Hospitality.

Efter avslutade studier erhåller studenten två examen, en Bachelor Degree från César Ritz Colleges och en Bachelor degree in Hospitality Business Management från Washington State University, skolans partner.

Boka vägledningsmöte

Program

Studenter berättar

scandinavian-alumni-cesar-ritz-colleges-switzerlandAngelica Suraga, före detta student på César Ritz Colleges och president för SEGs alumninätverk i Skandinavien delar med sig av hennes erfarenheter. Läs hennes story här: Angelica Suraga

En viktig del av studentupplevelsen, förutom den teoretiska och praktiska kunskapen man får med sig, är det nätverk man skapar. Vänner för livet och det är det som öppnar dörren till nästa steg i karriären. Vi, SEG och personligheter som Angelica finns här för dig som blivande, nuvarande och före detta student. Det är det som utgör SEG familjen.

Skolans officiella samarbetspartners är:

Sitemap