Hotell management, företagsekonomi och turism – Master

En master för dig med en tidigare kandidatutbildning som vill satsa på att starta en egen verksamhet inom hotell- och turismbranschen.

Överlägsen utbildning som får dig att sticka ut

César Ritz, grundaren av det välkända Ritz Paris hotel, beskrivs ofta som ”King of Hoteliers, Hotelier to Kings”. Trots att det skulle vara en stor utmaning att efterlikna Ritz fantastiska karriär kan motiverade studenter få tillgång till filosofin och en utbildning i världsklass som skapar de attribut som utgör Ritz hotell idag.

De akademiska programmen som erbjuds baseras på Cesar Ritz filosofi och värderingar, vilket möjliggör för studenterna att uppnå samma kvaliteter. Masterprogrammet omfattar turism, hospitality, företagsekonomi och entreprenörskap. Utbildningen är validerad av topprankade University of Derby (UK).

Programmet kombinerar omfattande akademisk utbildning såväl som praktisk erfarenhet i form av internships, framtagna för att ge en exceptionell förståelse för hospitality och ge en bred praktisk erfarenhet. Du kommer både att se och verkligen känna César Ritz egna motto när han myntade frasen ”kunden har alltid rätt”!

Med programmet Master of Arts in Entrepreneurship for the Global Hospitality and Tourism Industry, kommer du att uppnå djup förståelse för att utforska innovativa affärsmöjligheter och bibehålla en hållbar och framgångsrik verksamhet.

Hotell management, företagsekonomi och turism - Master

Programpartners

Kontakten med verkligheten och att erbjuda en utbildning i hotell management, företagsekonomi och turism, med direktkoppling till vad arbetsgivarna efterfrågar är något som kännetecknar utbildningarna inom SEG – Swiss Education Group. På César Ritz Colleges är programmen utvecklade och ges i samarbete med:

 

Boka vägledningsmöte

 

Masterprogram: Entrepreneurship for the Global Hospitality and Tourism Industry, – 1 år varav 6 månaders praktik

En masterexamen från César Ritz ger studenten den där extra spetsen som behövs för att nå den absoluta toppen. Programmet är en modern masters som drivs tillsammans med University of Derby i England. Studenterna kommer bli mycket väl förbereda att dels anta chefspositioner men även hantera de nutida utmaningarna i stora globala företag.

Antagningskriterier

  1. Kandidatexamen
  2. Engelskanivå motsvarande TOEFL iBT 80 eller IELTS 6.0
  3. Motivationsbrev
  4. Ett CV
  5. Kopia på giltigt pass

Finansiering

Samtliga utbildningar inom SEG – Swiss Education Group är CSN berättigade och man kan få studielån, merkostnadslån samt studiebidrag för samtliga studieveckor, inklusive praktikterminen. I avgiften ingår skolavgift, boende, mat, skoluniform, försäkring etc. Det enda man behöver utöver detta är fickpengar.

Varje student är unik och möjligheten att finansiera sina studier skiljer sig åt från fall till fall. Under vårt inledande studierådgivningsmöte går vi igenom hur andra elever har finansierat sina studier och ser hur just du kan finansiera dina.

Kontakta oss