Hotell management utbildning, företagsekonomi och turism - Swiss Education Group

Hotell management utbildning, företagsekonomi och turism

Kandidatutbildning Masterutbildning

Master

Hotell management utbildning, företagsekonomi och turism, avancerad nivå i Schweiz

César Ritz, grundaren av det välkända Ritz Paris hotel, beskrivs ofta som ”King of Hoteliers, Hotelier to Kings”. Trots att det skulle vara en stor utmaning att efterlikna Ritz fantastiska karriär, kan dedikerade studenter få tillgång till filosofin och en utbildning i världsklass som skapar de attribut som utgör Ritz hotell idag. César Ritz Colleges Switzerland erbjuder två masterprogram som båda ges på Brig campus.

Överlägsen utbildning som får dig att sticka ut

De akademiska programmen som erbjuds baseras på Cesar Ritz filosofier och värderingar, vilket möjliggör för studenterna att uppnå samma kvaliteter. Masterprogrammen omfattar turism, hospitality, hälsa, wellbeing management och entreprenörskap. Programmen är validerade av topprankade University of Derby (UK). Alla program kombinerar omfattande akademisk utbildning såväl som praktisk erfarenhet i form av internships, framtagna för att ge en exceptionell förståelse för hospitality och ge en bred praktisk erfarenhet. Du kommer både att se och verkligen känna César Ritz egna motto när han myntade frasen ”kunden har alltid rätt”!

Med programmet Master of Arts in Entrepreneurship for the Global Hospitality and Tourism Industry, kommer du att uppnå djup förståelse för att utforska innovativa affärsmöjligheter och bibehålla en hållbar och framgångsrik verksamhet.

Med programmet The Master of Arts in Hospitality, Health and Wellbeing kommer du att få grunden för en karriär som toppchef, både inom och bortom hospitality. Från att lära dig hur du skapar positiva upplevelser för både anställda och gäster till att utveckla en djupare förståelse för turism inom välmående och hälsa. Detta är trender för framtiden som kan appliceras inom hospitality men även på många andra områden.

Programpartners

Kontakten med verkligheten och att erbjuda en utbildning med direktkoppling till vad arbetsgivarna efterfrågar är något som kännetecknar utbildningarna inom SEG-Swiss Education Group. På César Ritz Colleges är programmen utvecklade och ges i samarbete med:

 

Ritz ParisUBS

Masterprogram Hotell, Hälsa & Välmående – 1 år varav 6 månaders praktik

eller

Masterprogram Entreprenörskap för den globala Hotell- & Turismindustrin – 1 år varav 6 månaders praktik

En magisterexamen från César Ritz ger studenten den där extra spetsen som behövs för att nå den absoluta toppen. Dessa program är två mycket moderna Masters som drivs tillsammans med University of Derby i England. Studenter kommer bli mycket väl förbereda att dels anta chefspositioner men även hantera de nutida utmaningarna i samhället så som globalisering och hälsa.

Antagningskriterier

  • Kandidatexamen
  • Engelskanivå motsvarande TOEFL 550 eller IELTS 6.0
  • Motivationsbrev
  • Ett CV
  • Kopia på giltigt pass

Finansiering

Samtliga utbildningar inom SEG-Swiss Education Group är CSN berättigade och man kan få studielån, merkostnadslån samt studiebidrag för samtliga studieveckor, inklusive praktikterminen. I avgiften ingår skolavgift, boende, mat, skoluniform, försäkring etc. Det enda man behöver utöver detta är fickpengar.

Varje student är unik och möjligheten att finansiera sina studier skiljer sig åt från fall till fall. Under vårt inledande studierådgivningsmöte går vi igenom hur andra elever har finansierat sina studier och ser på möjligheter på hur just du kan finansiera dina.

Hotell management utbildning, kostnad per termin

PROGRAM PÅ AVANCERAD NIVÅ
TERMIN 1 2 Praktik
Skolavgift (CHF) 18000 18000 Gratis
Extra avgift* (CHF) 2250 1850 Gratis
Totalt (CHF) 20250 19850
Deposit ** (CHF) 1500

 

Sitemap