Utbildningar inom Hotell Management

Älskar du att jobba med människor, resa och upptäcka världen? Vill du satsa på en bransch med fantastiska karriärmöjligheter där du kan ha hela världen som framtida arbetsplats?

Då kanske våra hotell management-utbildningar i Schweiz kan vara något för dig?

Hotellbranschen är en av världens största och absolut snabbast växande branscher. Detta betyder att det finns ett enormt behov av välutbildade leder och chefer, både i Sverige och utomlands. Detta är tydligt sett till våra tidigare studenter, då 89 % av alla som har läst någon av våra hotellutbildningar har en chefsposition inom fem år efter avslutade studier.


Boka vägledningsmöte

Kandidatutbildningar

Samtliga Kandidatutbildningar är fullständigt akademiskt ackrediterade och löper på tre år varav två år är heltidsstudier på våra skolor i Schweiz och totalt ett år på internationell betald praktik (LÄS MER…)

Event-, design- och hotell management - Kandidat

Event-, design- och hotell management - Kandidat

Kandidatexamen i internationell hospitality med specialiseringar inom event-, design- och hotell management. Studera vid det berömda palatset ovanför Montreux.
Företagsekonomi och management - Kandidat

Företagsekonomi och management - Kandidat

En dubbel kandidatutbildning i företagsekonomi med specialisering inom wealth management eller luxury brand management, från HIM Business School i Montreux Schweiz.
Hotell management, företagsekonomi och turism - Kandidat

Hotell management, företagsekonomi och turism - Kandidat

En världsledande Hotell- och Turismutbildning från César Ritz Colleges Switzerland med fokus på entreprenörskap och framtagandet av en egen affärsplan.

Master-utbildningar

Våra Mastersutbildningar riktar sig mot dig som antingen har arbetserfarenhet inom branschen och vill ta nästa steg i din karriär, eller dig som har en eftergymnasial utbildning i ett annat ämne och vill ta dig in i hotellbranschen (LÄS MER…)

Hotell management, företagsekonomi och turism - Master

Hotell management, företagsekonomi och turism - Master

En master för dig med en tidigare kandidatutbildning som vill satsa på att starta en egen verksamhet inom hotell- och turismbranschen.
Internationell hotell management - Master

Internationell hotell management - Master

En världsledande master med specialisering i events, restaurant, hotell eller spa management. Perfekt för dig med relevant arbetserfarenhet eller en tidigare kandidatutbildning.
Kontakta oss