Älskar du att jobba med människor, resa och upptäcka världen? Vill du satsa på en bransch med fantastiska karriärmöjligheter där du kan ha hela världen som framtida arbetsplats?

Då kanske våra hotell management-utbildningar i Schweiz kan vara något för dig?

Hotellbranschen är en av världens största och absolut snabbast växande branscher. Detta betyder att det finns ett enormt behov av välutbildade leder och chefer, både i Sverige och utomlands. Detta är tydligt sett till våra tidigare studenter, då 89 % av alla som har läst någon av våra hotellutbildningar har en chefsposition inom fem år efter avslutade studier.


Boka vägledningsmöte

Yrkesutbildningar

Våra yrkesutbildningar riktar sig mot dig som saknar tidigare eftergymnasial utbildning och söker ett kortare intensivt program som kommer hjälpa dig att göra en snabb internationell karriär (LÄS MER…)

Diplom i Hotell Management

Diplom i Hotell Management

Vår tvååriga hotell management-utbildning tillhandahåller alla praktiska nyckelämnen som krävs för att driva ett 5-stjärnigt hotell. Dessutom ingår totalt ett års internationell betald praktik på några av världens mest framstående hotellkedjor, vilket ger di...
Food & Beverage Management

Food & Beverage Management

Under denna utbildning så förbereds du för en karriär som chef för Mat & Dryck-avdelningar på internationella lyxhotell, resorts, lyxkryssningar och liknande verksamheter. Tolv månader av utbildningen sker på internationell ”Management Training”....

Kandidatutbildningar

Samtliga Kandidatutbildningar är fullständigt akademiskt ackrediterade och löper på tre år varav två år är heltidsstudier på våra skolor i Schweiz och totalt ett år på internationell betald praktik (LÄS MER…)

Hotell management, företagsekonomi och turism - Kandidat

Hotell management, företagsekonomi och turism - Kandidat

En världsledande Hotell- och Turismutbildning från César Ritz Colleges Switzerland med fokus på entreprenörskap och framtagandet av en egen affärsplan.
Hotell och design management - Kandidat

Hotell och design management - Kandidat

En unik hotellutbildning från SHMS, Swiss Hotel Management School med specialisering i kreativitet, konceptutveckling och design relaterat till hotellbranschen.
Hotell och event management - Kandidat

Hotell och event management - Kandidat

En världsledande dubbel kandidatutbildning från SHMS - Swiss Hotel Management School med fokus på Hotel Operations och Event Management.

Master-utbildningar

Våra Mastersutbildningar riktar sig mot dig som antingen har arbetserfarenhet inom branschen och vill ta nästa steg i din karriär, eller dig som har en eftergymnasial utbildning i ett annat ämne och vill ta dig in i hotellbranschen (LÄS MER…)

Hotell management, företagsekonomi och turism - Master

Hotell management, företagsekonomi och turism - Master

En Masters för dig med en tidigare kandidatutbildning som vill satsa på att starta en egen verksamhet inom Hotell- och Turismbranschen.
Hotell och event management - Master

Hotell och event management - Master

En intensiv världsledande Masters med specialisering i antingen Events, Restaurant, Hotell eller Spa Management. Perfekt för dig med relevant arbetserfarenhet eller en tidigare Kandidatutbildning.
Hotell- och design management - Master

Hotell- och design management - Master

En intensiv Masters med fokus på Hotell, Design och Luxury Business Management. Perfekt för dig med relevant arbetserfarenhet eller en tidigare Kandidatutbildning.
Kontakta oss