Kandidatutbildningar

Dessa utbildningar riktar sig mot dig mot dig som nyligen har gått ut gymnasiet eller inte har någon tidigare eftergymnasial utbildning. Om du söker en akademiskt ackrediterad universitetsutbildning som både ger dig grunden till en fantastisk karriär och möjlighet att studera vidare till Masters efteråt så är våra Kandidatutbildningar perfekta för dig.

Samtliga utbildningar löper över totalt tre år varav två år sker på skolan i Schweiz och minst ett år på internationell betald praktik. Praktikperioderna får man göra vart man vill i hela världen och tack vare vårt enorma nätverk av partners får du möjligheten att få arbetserfarenhet på några av världens främsta företag.

Mat och boende ingår under tiden på skolan och alla program är givetvis CSN-berättigade. Klicka på en utbildning nedan för att läsa mer eller kontakta oss för att boka ett vägledningsmöte där vi går igenom dina frågor och utbildningarna i detalj tillsammans.

Boka vägledningsmöte
Event-, design- och hotell management - Kandidat

Event-, design- och hotell management - Kandidat

Kandidatexamen i internationell hospitality med specialiseringar inom event-, design- och hotell management. Studera vid det berömda palatset ovanför Montreux.
Företagsekonomi och management - Kandidat

Företagsekonomi och management - Kandidat

En dubbel kandidatutbildning i företagsekonomi med specialisering inom wealth management eller luxury brand management, från HIM Business School i Montreux Schweiz.
Hotell management, företagsekonomi och turism - Kandidat

Hotell management, företagsekonomi och turism - Kandidat

En världsledande Hotell- och Turismutbildning från César Ritz Colleges Switzerland med fokus på entreprenörskap och framtagandet av en egen affärsplan.
Kontakta oss