Dessa utbildningar riktar sig mot dig mot dig som nyligen har gått ut gymnasiet eller inte har någon tidigare eftergymnasial utbildning. Om du söker en akademiskt ackrediterad universitetsutbildning som både ger dig grunden till en fantastisk karriär och möjlighet att studera vidare till Masters efteråt så är våra Kandidatutbildningar perfekta för dig.

Samtliga utbildningar löper över totalt tre år varav två år sker på skolan i Schweiz och minst ett år på internationell betald praktik. Praktikperioderna får man göra vart man vill i hela världen och tack vare vårt enorma nätverk av partners får du möjligheten att få arbetserfarenhet på några av världens främsta företag.

Mat och boende ingår under tiden på skolan och alla utbildningar är givetvis fullständigt CSN-berättigade. Klicka på en utbildning nedan för att läsa mer eller kontakta oss för att boka ett vägledningsmöte där vi går igenom dina frågor och utbildningarna i detalj tillsammans.

Boka vägledningsmöte
Företagsekonomi och management - Kandidat

Företagsekonomi och management - Kandidat

En dubbel kandidatutbildning i företagsekonomi med specialisering inom wealth management eller luxury brand management, från HIM Business School i Montreux Schweiz.
Hotell management, företagsekonomi och turism - Kandidat

Hotell management, företagsekonomi och turism - Kandidat

En världsledande Hotell- och Turismutbildning från César Ritz Colleges Switzerland med fokus på entreprenörskap och framtagandet av en egen affärsplan.
Hotell och design management - Kandidat

Hotell och design management - Kandidat

En unik hotellutbildning från SHMS, Swiss Hotel Management School med specialisering i kreativitet, konceptutveckling och design relaterat till hotellbranschen.
Hotell och event management - Kandidat

Hotell och event management - Kandidat

En världsledande dubbel kandidatutbildning från SHMS - Swiss Hotel Management School med fokus på Hotel Operations och Event Management.
Kockutbildning - Kandidatexamen

Kockutbildning - Kandidatexamen

En internationell kockutbildning med fokus på Entreprenörskap. Utöver en intensiv kockutbildning med internationell praktik på Michelinrestauranger så kommer du även att utveckla en egen affärsplan för att öppna en egen verksamhet.
Kontakta oss