Studera företagsekonomi och management på HIM

Låt studierna på HIM bli startskottet på en internationell karriär inom företagsekonomi och ledarskap. Utbildningen erbjuder specialiseringar inom:

 1. Luxury Brand Management
 2. Financial Analysis and Wealth Management
 3. Human Capital and Development
 4. Lifestyle and Wellbeing Management for the Silver Economy
 5. Franchise Business Management

Programmet på HIM kännetecknas av dess direkta kontakt med näringslivet. Studenterna samarbetar med skolans partners för att utveckla sina specialkunskaper.

I utbildningen ingår totalt tre internationella praktikperioder på sex månader vardera. Studenterna ges då möjligheten att praktisera den teoretiska kunskap de fått i klassrummet ute i verkligheten, samt bygga nätverk och framtida karriärmöjligheter.

Boka öppet hus

Skräddarsy din examen

 • Utveckla en förståelse för de mänskliga och operativa sidorna av branschen
 • Skräddarsy din examen genom att komplettera med en rad specialiseringar som godkänts och skapats tillsammans med branschen
 • Skaffa Hospitality-branschens kundcentrerade inställning till affärsvärlden, bygg mental smidighet för att anpassa dina nya färdigheter inom hospitality eller andra branscher
 • Ge dig ut på tre praktikplatser som kommer att ge dig starka konkurrensfördelar i din framtida
 • karriär
 • Ta examen med en:
  • Bachelor of Business Administration in Hospitality Management från Hotel Institute Montreux (med specialisering)*
  • Bachelor of Business Administration i Hospitality Management från Northwood University

*HIM tilldelar sin egen separata examen som bekräftar det framgångsrika slutförandet av Northwood Universitys BBA-program på dess campus i Schweiz, och denna examen är ett formellt erkännande av HIM av de tertiära standarder som uppnåtts av BBA-utexaminerade.

Studera hotell management och företagsekonomi på HIM - Hotel Institute Montreux.

Struktur

Varje år består av ca. 6 månaders studier på campus i Montreux, följt av en praktikperiod på ca. 6 månader som kan göras antingen i Schweiz eller globalt.

 • År 1 – Introduktion till Hospitality Management, Montreux
  • Lär dig vad det innebär att vara kundcentrerad när du utvecklar en förståelse för de mänskliga och operativa sidorna av branschen.
 • År 2 – Ledarskapsprinciper + specialisering, Montreux
  • Öka ditt inflytande som ledare genom att utveckla din känslomässiga intelligens och skaffa dig viktiga ledaregenskaper. Välj en specialisering för att fördjupa dig i din intressesektor.
 • År 3 – Internationellt företagande, Montreux
  • Lär dig hur man driver ett internationellt företag och hur socialt ansvarstagande ser ut i en mångkulturell miljö.
Kontakta oss för exakt kursplan

Studera hotell management vid Genevesjön

Internationell praktik

I utbildningen ingår totalt ett och halvt års internationell praktik. Denna praktik sker ofta på lyxvarumärkesföretag, banker eller andra internationella bolag. Med hjälp av skolans fantastiska internationella nätverk, kommer du att ha möjlighet att göra praktik var du vill i hela världen.

På skolan finns en karriäravdelning med dedikerad personal och som student har du regelbundet individuella möten för hjälp med praktik och karriärplanering. Skolan arrangerar också rekryteringsmässor med branschen samt har en egen digital jobbplattform där våra samarbetspartners regelbundet lägger upp unika möjligheter för våra studenter.

Studera business och företagsekonomi på HIM och kombinera en internationellt erkänd utbildning inklusive fem speciliseringar samt praktik på hög nivå. Våra studenter har unika kompetenser och är väldigt attraktiva på den globala arbetsmarknaden.

Behöver du vägledning?

Professionella partners

Att studera på HIM ger god kontakt med branschen och dess aktörer. Programmen och dess specialiseringar ges tillsammans med några av världens främsta företag inom sina respektive kategorier. Våra partners har en aktiv roll i utformandet av våra program och representanter från dessa företag kommer till skolan för att ge eleverna ”hands-on” erfarenhet i sin specialisering. Våra partners på HIM är:

Ansökningsdokument:

 1. Gymnasiebetyg
 2. CV
 3. Kopia på giltigt pass
 4. Personligt brev

Studenter berättar:

Jag skapar den livsstil och det oberoende som jag alltid har sökt efter

Valde utbildning efter att ha byggt upp en karriär i flera år

Kontakta oss