Ett världsledande nätverk av prestigefyllda hotell och hospitality management skolor

SEG-Swiss Education Group, har sedan etableringen 1982 vuxit och är nu en av världens främsta nätverk av skolor inom “hospitality management”. Med fyra prestigefyllda skolor erbjuder SEG utbildningar inom hotell, hotell & design, events, business och kulinarisk konst.

“Swiss Hospitality Touch”

Genom att vara 100 % schweiziskt ägt så garanteras studenterna den kvalité som har gjort sig känt i hela världen, och studenterna går ur skolan med den s.k. “Swiss Hospitality Touch”.

De fyra skolorna med sina 7 campus, är alla belägna i Schweiz, sex campus i den franska delen och en i den tyska delen. Detta ger studenterna möjlighet att välja ett campus som passar just dem. Vill man studera i en storstad? Eller kanske i en skidort i bergen?

Mångkulturell studiemiljö

Vi välkomnar över 5000 studenter från mer än 80 länder varje år vilket gör studieupplevelsen till en multikulturell, internationell upplevelse. Att ta vara på den Schweiziska utbildningstraditionen och erbjuda utbildningar som varvar teori och praktik är en självklarhet för oss och det är det som gör att just våra studenter är så eftertraktade på den internationella arbetsmarknaden.

Samtliga skolor genomgår ytterst noggranna kontroller och certifieringar för att säkerställa att studenterna får den erkända, höga standarden, som en Schweizisk hospitality management utbildning representerar.

NK Hospitality Consulting

– Kvalificerad studie och yrkesvägledning

NK Hospitality Consulting ägs och drivs av Levi Nikitin och Maria Kritikou. Vi är båda före detta studenter från SEG Swiss Education Group och efter att ha gjort karriär inom den internationella hotellbranschen arbetar vi nu exklusivt med SEG – Swiss Education Group för att vägleda och hjälpa intresserade studenter från Sverige, Norge och Danmark.

När en student kontaktar oss är man i direkt kontakt med skolan, får uppdaterad information och kvalificerad vägledning. Vår vägledning kostar inte studenten något och inga ansöknings eller anmälningsavgifter tas ut. Detta gör att vi på bästa sätt kan erbjuda studenten det som passar just han/henne bäst. Vårt personliga engagemang och personliga intresse i varje student ger oss en unik relation till både studenten och föräldrar där vi alltid finns till hands och är alltid tillgängliga.

Vill du veta mer? Kontakta oss