Swiss Education Group

Ett världsledande nätverk av prestigefyllda hotell och hospitality management skolor

SEG-Swiss Education Group, har sedan etableringen 1982 vuxit och är nu en av världens främsta nätverk av skolor inom “hospitality management”. Med fyra prestigefyllda skolor erbjuder SEG utbildningar inom hotell, hotell & design, events, business och kulinarisk konst.

“Swiss Hospitality Touch”

Vi välkomnar över 5000 studenter från mer än 80 länder varje år vilket gör studieupplevelsen till en multikulturell, internationell upplevelse.

Att ta vara på den Schweiziska utbildningstraditionen och erbjuda utbildningar som varvar teori och praktik är en självklarhet för oss och det är det som gör att just våra studenter är så eftertraktade på den internationella arbetsmarknaden.

Samtliga skolor genomgår ytterst noggranna kontroller och certifieringar för att säkerställa att studenterna får den erkända, höga standarden, som en Schweizisk hospitality management utbildning representerar.

DuckWorx

– Kvalificerad studie- och yrkesvägledning

DuckWorx är en officiell partner och representerar Swiss Education Group i Norden.

När en student kontaktar oss är man i direkt kontakt med skolan, får uppdaterad information och kvalificerad vägledning. Vår vägledning kostar inte studenten något och inga ansöknings eller anmälningsavgifter tas ut. Detta gör att vi på bästa sätt kan erbjuda studenten det som passar just honom/henne bäst.

Vårt personliga engagemang och personliga intresse i varje student ger oss en unik relation till både studenten och föräldrarna, där vi alltid finns till hands och alltid är tillgängliga.

Vill du veta mer? Kontakta oss