Culinary Arts Academy Switzerland

Culinary Arts Academy anses vara den främsta kockskolan i Schweiz och en av de främsta i världen. Utbilda dig till antingen internationell kock eller konditor på absolut högsta nivå.

Culinary Arts Academy Switzerland anses vara den främsta kockskolan i Schweiz, och en av de bästa i världen. Med campus  i Le Bouveret & Brig ligger skolan i hjärtat av Europa, omringat av kulinariska traditioner från både Italien och Frankrike

Programmen syftar till att utveckla studentens uppskattning för Europeisk matlagningskonst, samtidigt som de får lära sig moderna trender. Både konditor- och kockutbildningarna kombinerar praktiska ämnen med ledarskapskurser.

Syftet är att studenten ska utvecklas till en framtida ledare i köket. Culinary Arts Academy är en modern kockskola med starka kontakter inom både den kulinariska branschen och den akademiska världen.

Programmen innehåller även betalda internationella praktikperioder, där studenterna får möjlighet att arbeta på några av världens främsta restauranger och hotell.

Kockutbildning Vegetariansk kockutbildning Konditorutbildning

 

Kombination av teori, praktiska kurser och arbetslivserfarenhet gör att studenten utvecklar både de teoretiska kunskaperna och de praktiska färdigheterna som krävs för att bli en framgångsrik internationell kock eller konditor.

Med små klasser, 12 studenter i varje grupp, ger våra erfarna lärare varje student den uppmärksamhet som krävs för att de ska utvecklas i köket. Vi erbjuder internationella konditor- och kockutbildningar med toppmoderna faciliteter, i hjärtat av Europa.

Tony Olsson

Den svenska mästerkonditorn Tony Olsson är ambassadör för skolan, vilket innebär att han deltar i master classes, tillfrågas om läroplanen, samt erbjuder praktik och ett exklusivt stipendium till ambitiösa konditorstudenter!

Tony Olsson

Skolans officiella partners

 

Studenter berättar

Att baka med en Svensk känsla: Hur svensk konditorskonst bygger ett varumärke i USA

Hur blir man chefskock vid 24-års ålder?

En pratstund med Tony Olsson – ny ambassadör för Culinary Arts Academy Switzerland

 

Boka ett vägledningsmöte