Culinary Arts Academy Switzerland – CAAS anses vara den främsta kockskolan i Schweiz, och en av de bästa i världen. Med campus  i Le Bouveret & Brig ligger skolan i hjärtat av Europa, omringat av kulinariska traditioner från både Italien och Frankrike

Programmen syftar till att utveckla studentens uppskattning för Europeisk matlagningskonst, samtidigt som de får lära sig moderna trender. Både konditor- och kockutbildningarna kombinerar praktiska ämnen med ledarskapskurser.

Syftet är att studenten ska utvecklas till en framtida ledare i köket. Culinary Arts Academy är en modern kockskola med starka kontakter inom både den kulinariska branschen och den akademiska världen.

Kockutbildning Vegetariansk kockutbildning Konditorutbildning

Programmen innehåller även betalda internationella praktikperioder, där studenterna får möjlighet att arbeta på några av världens främsta restauranger och hotell.

CAAS-building
CAAS-Lucerne-praliner
CAAS-Chef-Series-Vladimir-Mukhin
CAAS-ChefTanahashi_LeBouveret_action
CAAS-Chef-Series-Vladimir-Mukhin2
CAAS-Lucerne-konstverk
CAAS-koksplats
CAAS-Lucerne-kockar
SEG-switzerland-ski-resorts-zermatt-matterhorn
CAAS-chef-education
CRB4 366-Edit-Edit_maxWidth_1366_maxHeight_1366_ppi_72_quality_75
CAA - Chef Series - Vladimir Mukhin 50_maxWidth_800_maxHeight_800_ppi_72
PlayPause
previous arrow
next arrow

Kombination av teori, praktiska kurser och arbetslivserfarenhet gör att studenten utvecklar både de teoretiska kunskaperna och de praktiska färdigheterna som krävs för att bli en framgångsrik internationell kock eller konditor.

Med små klasser, 12 studenter i varje grupp, ger våra erfarna lärare varje student den uppmärksamhet som krävs för att de ska utvecklas i köket. Vi erbjuder internationella konditor- och kockutbildningar med toppmoderna faciliteter, i hjärtat av Europa.

Tony Olsson

Den svenska mästerkonditorn Tony Olsson är ambassadör för skolan, vilket innebär att han deltar i master classes, tillfrågas om läroplanen, samt erbjuder praktik och ett exklusivt stipendium till ambitiösa konditorstudenter!

Tony Olsson

Studenter berättar

Framgångsrecept för en kock

Hur blir man chefskock vid 24-års ålder?

En pratstund med Tony Olsson – ny ambassadör för Culinary Arts Academy Switzerland

Skolans officiella partners

 

 

Boka ett vägledningsmöte