Företagsekonomi och management - Swiss Education Group

Företagsekonomi och management

Kandidatutbildning Master

Master

Företagsekonomi och management utbilning, avancerad nivå, studera i Schweiz

Prestigefyllda hotell, de finaste restaurangerna eller de mest fantastiska destinationerna, om människor är din passion och du vill göra karriär genom att leda en verksamhet täcker ett masterprogram på Hotel Institute Montreux hela vidden av hopsitality-relaterade yrken. Kännetecknet för dessa masterprogram är deras moderna inställning till management, som kombinerar en amerikansk affärsinriktning med ett sofistikerat schweiziskt angreppssätt.

Specialiseringarna är lika unika som du är

Välj masterprogrammet International Business in Hospitality Management och njut av en unik blandning av balanserade kurser som förbereder dig för att driva en internationell organisation inom hospitality. De olika inriktningarna hjälper dig att sticka ut på marknaden och snabbt nå en framgångsrik karriär genom specialiseringar inom finans, Human Resources eller Luxury marketing & Business Management, med moduler som rekommenderas av prestigefyllda partners:

Professionella partners

Programmen på HIM-Hotel Institute Montreux och dess specialiseringar ges tillsammans med några av världens främsta företag inom sitt ämne. Våra partners har en aktiv roll i utformandet av våra program och representanter från dessa företag kommer till skolan för att ge eleverna ”hands-on” erfarenhet i sin specialisering. Våra partners på HIM-Hotel Institute Montreux är:

Banque Privée Edmond de RothschildFour Seasons Hotels and ResortsHublotJohn PaulMontreux Jazz Festival

Postgraduate Diploma i Företagsekonomi och Hotell Management – 1 år varav 6 månader praktik

Ett postgraduate diploma program är specialdesignat för studenten som redan har en kandidatexamen och som vill byta inriktning eller till någon som har mer än tre års arbetslivserfarenhet och som vill skaffa sig en utbildning för att ta nästa steg i karriären. Detta är ett intensivt program som löper över två akademiska terminer på 11 veckor styck, följt av en betald praktiktermin på 4-6 månader. Efter ett postgraduate diploma kan man fortsätta och läsa en magisterexamen.

Masterprogram i Företagsekonomi inom Hotell Management (med specialisering) – 1 år varav 6 månader praktik

Ett utmanande magisterexamen program som utvecklar hospitality-management kunskaper med affärsfokus. Programmet är designat för studenter som söker sig mot en chefsposition i sin karriär, i den internationella hotell- och affärsvärlden. Med stort fokus på business läser studenterna en specialisering i Finans, Marknadsföring, Personalledarskap (HR) eller Luxury Business.

*Programmet följs av en Postgraduate Diploma utbildning eller för en elev som har en Kandidatexamen inom hotel och hospitality samt minst sex månaders arbetslivserfarenhet. Programmet består av två terminer á 11 veckor samt en betald praktiktermin

Antagningskriterier: Postgraduate Diploma / Masterprogram

  • Kandidatexamen eller motsvarande utbildning eller minst tre års arbetslivserfarenhet i en ansvarsfull position.
  • Engelskanivå motsvarande: Klarat Engelska 6 eller VG i Engelska B från gymnasiet eller TOEFL 500+ eller IELTS 5.0 eller 50+ poäng på “Oxford Online Placement Test “(OOPT), detta erbjuds gratis av SEG.
  • Motivationsbrev
  • Ett CV
  • Kopia på arbetsreferenser

Finansiering

Samtliga utbildningar inom SEG-Swiss Education Group är CSN berättigade och man kan få studielån, merkostnadslån samt studiebidrag för samtliga studieveckor, inklusive praktikterminen. I avgiften ingår skolavgift, boende, mat, skoluniform, försäkring etc. Det enda man behöver utöver detta är fickpengar. Varje student är unik och möjligheten att finansiera sina studier skiljer sig åt från fall till fall. Under vårt inledande studierådgivningsmöte går vi igenom hur andra elever har finansierat sina studier och ser på möjligheter på hur just du kan finansiera dina.

Kostnad per termin:

PROGRAM PÅ AVANCERAD NIVÅ
TERMIN 1 2 Praktik 3 4 Praktik
Skolavgift (CHF) 19250 19250 Gratis 20900 20900 Gratis
Extra avgift* (CHF) 2250 1850 Gratis 1850 1850 Gratis
Totalt (CHF) 21500 21100 0 22750 22750 0
Deposit ** (CHF) 1500
Termin 1,2 + praktik Postgraduate Diploma i Företagsekonomi och Hotell Management
Termin 1-4 + 2 praktik Masterprogram i Företagsekonomi inom Hotell Management

Först till kvarn gäller för boking av rumsuppgradering och avgiften skall erläggas i samband med depositionsbetalningen för att uppgraderingen ska bekräftas. För mer information om rumskategorierna, villkor och vad som ingår vg se den internationella webbsidan.

Priserna ovan avser 2017 års startdatum. SEG-Swiss Education Group förbehåller sig rätten att ändra priserna från år till år. NK-Hospitality Consulting tar inget ansvar för eventuella prisändringar eller ändringar i CSNs regler och utbetalningar. För uppdaterad information om priser vg se den internationella websidan. Du kan även beställa en katalog ovan för att få en prislista samt broschyrer och ansökningshandlingar hemskickat på posten.

*I skolans extra avgift ingår skoluniform, böcker, försäkring, uppehållstillstånd, extra läxhjälp och mycket mer, för exakt info se den internationella webbsidan.

**Depositionen på CHF 1500.00 reserveras som skydd för eventuell skadegörelse på rummet. Om rummet lämnad utan skadegörelse betalas depositionen tillbaka.

***SEG-Swiss Education Group ansvarar inte för studentens CSN ansökan och utbetalning. Dessa siffror skall ses som vägledning och är hämtade från www.csn.se/utomlands.

 

Sitemap