Hotel Institute Montreux (HIM) har en lång och stolt historia och är känt som en av Schweiz främsta och mest etablerade skolor inom Hotel Management. Skolans internationella anseende och dess etablerade samarbeten med den internationella hotellbranschen har varit nycklarna till skolans framgång.

Till HIM välkomnas upp till 800 elever per år från mer än 60 olika länder. Detta gör skolan till en sann internationell skola och skapar en spännande, oförglömlig och mycket lärorik studieupplevelse, inte bara i klassrummet utan även på fritiden.

HIM-skolbyggnaden
studera-hotell-management-him
him-skolan-rum
him-skolan-studenter
him-hotel-management-studenter
him-utsikt-bergen
him-portratt2
him-den-vackra-skolan
HIM-portratt
him-freddie-mercury-hotel
PlayPause
HIM-skolbyggnaden
studera-hotell-management-him
him-skolan-rum
him-skolan-studenter
him-hotel-management-studenter
him-utsikt-bergen
him-portratt2
him-den-vackra-skolan
HIM-portratt
him-freddie-mercury-hotel
previous arrow
next arrow

Hotel Institute Montreux erbjuder en unik kombination där man studerar företagsekonomi och hotell management samt specialiserar sig på ett av följande områden:

  • Financial Analysis & Wealth Management
  • Human Capital & Development
  • Luxury Brand Management
  • Management for the Senior Living Industry

Samtliga specialiseringar ges i samarbete med skolans officiella partners.

Detta unika upplägg öppnar många dörrar för studenten, och som utexaminerad, har man hela världen som sin framtida arbetsplats.

Skolan ligger längs stranden av Genevesjön med det spektakulära alplandskapet i bakgrunden, mitt i hjärtat av Montreux. Staden är välkänd för sin årliga Jazzfestival, ”Montreux Jazz Festival”. Med bara en timme från Geneve och tre timmar från Milano, är man mitt i Europa och många spännande äventyr, upplevelser och möjligheter väntar.

Studenter berättar

 

Mila, en av våra Svenska studenter delar med sig av sin erfarenhet och varför hon valde just HIM – Hotel Institute Montreux. Hon gjorde sin första praktik på Kempinski Hotel i Geneva och sin andra på SEGs marketing office.

Skolans officiella partners: