HIM Business School

Hotel Institute Montreux ligger i den vackra staden Montreux precis vid Genèvesjön. Här läser du en unik kombation av Hotell Management och Amerikansk Företagsekonomi.

HIM Business School har en lång och stolt historia och är känt som en av Schweiz främsta och mest etablerade skolor inom business och företagsekonomi.

HIM huserar i ett klassiskt sekelskiftespalats i Montreux, Schweiz, med magnifik utsikt över Genèvesjön. Skolans internationella anseende och dess etablerade samarbeten med globala företag har varit nycklarna till framgången.

Vi välkomnar upp till 800 elever per år från mer än 60 olika länder. Detta gör HIM till en sann internationell skola och skapar en spännande, oförglömlig och mycket lärorik studieupplevelse, inte bara i klassrummet utan även på fritiden.

HIM erbjuder en unik kombination där man studerar företagsekonomi och kundfokuserat ledarskap samt specialiserar sig på ett av följande områden:

  • Luxury Brand Management
  • Financial Analysis and Wealth Management

Samtliga specialiseringar ges i samarbete med skolans officiella partners. Detta unika upplägg öppnar många dörrar för studenten, och som utexaminerad har man hela världen som sin framtida arbetsplats.

Skolans officiella partners

Skolan ligger längs stranden av Genèvesjön med det spektakulära alplandskapet i bakgrunden, mitt i hjärtat av Montreux. Staden är välkänd för sin årliga Jazzfestival. Med bara en timme från Genève och tre timmar från Milano, är man mitt i Europa och många spännande äventyr, upplevelser och möjligheter väntar.

Behöver du vägledning?

Studenter berättar

Hospitality hjälpte mig att nå framgång inom finansbranschen

7 anledningar till varför du bör göra praktik utomlands

Valde utbildning efter att ha byggt upp en karriär i flera år

Kontakta oss