Tony Olsson utsedd till ambassadör för konditorprogrammet på Culinary Arts Academy i Schweiz

Tony Olsson, den tidigare lagkaptenen av det svenska konditorlandslaget är en av de mest prisbelönta och erkända konditorskockarna i världen. Som medlem av det svenska kocklandslaget, tog Olsson en guldmedalj i det prestigefyllda Culinary World Cup – 1999 och ett år senare, ett olympiskt guld vid IKA/Culinary Olympics. Olsson är nuvarande chefskonditor och Creative Director vid Thelins konditori, ett av Sveriges mest ikoniska konditorier sedan början av 1900-talet.

Culinary Arts Masterclass

Genom Tonys upprepade besök, har han och skolan beslutat sig för ett närmare samarbete. Se videon nedan från det senaste besöket:

Tony Olsson & Culinary Arts Academy Switzerland

  • Tony Olsson besöker med jämna mellanrum Culinary Arts Academy Switzerland och leder workhops med studenterna. Unga konditorer ges möjlighet att lära sig och samverka med kända kulinariska profiler.
  • Samarbetet innebär också att den kände svenska konditorkocken rådfrågas och ges möjlighet att påverka kursplanen. Målsättningen är att samverka med branschen och entreprenörer för att kunna leverera en riktigt bra utbildning, och hela tiden hålla nivån på topp.
  • Attraktiv praktik på Tony Olssons konditorer erbjuds till studenterna.