Tony Olsson utsedd till ambassadör för konditorprogrammet på Culinary Arts Academy i Schweiz

Vi är glada över att kunna meddela att den svenska mästerkonditorn Tony Olsson nu är ambassadör för Culinary Arts Academy Switzerland! Detta innebär bl.a. att våra konditorstudenter kommer att kunna ta del av olika exklusiva workshops tillsammans med Tony på skolans campus i Schweiz.

Gör din praktik hos Tony!

Du får möjlighet att göra en exklusiv och individuellt anpassad praktik som bedrivs på Thelins konditori i Stockholm, där schemat kommer att skräddarsys tillsammans med mästarkonditorn Tony Olsson.

Här får du lära dig allt om just konditori och branschen och får därmed en fantastisk möjlighet att utveckla dig och skaffa oslagbara erfarenheter. Dessutom förläggs praktiken även på en annan verksamhet där man får hjälpa till att skapa restaurangdesserter! Helt enkelt en fantastisk möjlighet för dig som drömmer om att bli en konditor i världsklass!

Vill du veta mer?

Culinary Arts Masterclass

Genom Tonys upprepade besök, har han och skolan beslutat sig för ett närmare samarbete. Se videon nedan från det senaste besöket:

Kända kockar besöker skolan en gång per termin för att hålla en gästföreläsning, och förbereda en exklusiv middag med studenterna. Vi har haft kockar från nästan alla regioner i världen. De delar med sig av sina livshistorier, tips och äventyr och inspirerar eleverna att följa sina passioner. Middagen är ett privilegierat tillfälle för studenterna att följa en ledande kock och att med egna ögon se hur en exklusiv, skräddarsydd middag tillagas.

Tony Olsson & Culinary Arts Academy Switzerland

Tony Olsson, den tidigare lagkaptenen av det svenska konditorlandslaget är en av de mest prisbelönta och erkända konditorskockarna i världen. Som medlem av det svenska kocklandslaget, tog Olsson en guldmedalj i det prestigefyllda Culinary World Cup – 1999 och ett år senare, ett olympiskt guld vid IKA/Culinary Olympics. Olsson är nuvarande chefskonditor och Creative Director vid Thelins konditori, ett av Sveriges mest ikoniska konditorier sedan början av 1900-talet.

  • Tony Olsson besöker med jämna mellanrum Culinary Arts Academy Switzerland och leder workhops med studenterna. Unga konditorer ges möjlighet att lära sig och samverka med kända kulinariska profiler.
  • Samarbetet innebär också att den kände svenska konditorkocken rådfrågas och ges möjlighet att påverka kursplanen. Målsättningen är att samverka med branschen och entreprenörer för att kunna leverera en riktigt bra modern utbildning.
  • Attraktiv praktik på Tony Olssons konditorer erbjuds till studenterna, där schemat kommer att skräddarsys tillsammans med mästerkonditorn.

Artiklar & intervjuer

En pratstund med Tony Olsson – ny ambassadör för Culinary Arts Academy Switzerland

I köket med den prisbelönte konditorskocken Tony Olsson

Intervju med Tony Olsson som kommer och besöker Culinary Arts Academy, Switzerland i September

Kontakta oss