Hotell och event management - Swiss Education Group

Hotell och event management

Master

Hotell och event management, avancerad nivå, utbildning i Schweiz

Med sitt avundsvärda rykte som en av Schweiz ledare vad gäller utbildning inom hospitality erbjuder Swiss Hotel Management School masterprogram som väver samman teoretiskt lärande med ett praktiskt professionellt angreppssätt. Kurserna är utvecklade i nära samarbete med fyra av världens premium hotellkedjor och utexaminerade studenter är fullt förberedda inför att kliva in i branschen och redo att ta sig an dagens utmaningar.

Lägg till den ”Schweiziska touchen” på din utbildning

Välj mellan att utveckla en allomfattande excellens genom vår intensiva Master of International Business in Hotel Management programme (det enda masterprogrammet på Caux campus), eller att fokusera på en specialisering så som Spa & Wellness eller Banquets & Events Management. Om du är ute efter mer akademiskt utmanande studier kan en Master of Science in International Hospitality Management, prisbelönt i samarbete med University of Derby (UK), vara rätt spår för dig.

Detta omfattande program strävar efter att utveckla studenternas kritiska och analytiska förmågor och främja deras kreativitet för att möjliggöra för dem att svara på de nyckelutmaningar som branschen möter under 2000-talet. Oavsett vilket program du väljer kan du känna dig försäkrad om att alla kurser erbjuder studenterna den speciella ”schweiziska touchen”, attributet som är så högt eftertraktat inom branschen… och därigenom otroligt uppskattat runt om i hela världen.

Programpartners

Av den internationella hotellindustrin rankas SHMS-Swiss Hotel Management School som en av de skolorna i världen dom helst rekryterar framtida arbetskraft från. Programmet på skolan är framtaget tillsammans med våra partners som tar en aktiv roll genom föreläsningar, studiebesök och erbjudande av praktikplatser. Våra partners är:

Atlantis the Palm / Kerzner  Corinthia Hotels  Intercontinental (Malta)  Old Edwards Inn & Spa Six Senses

Postgraduate Diploma i Hotell Operations Management, Hotell & Event Management eller Hotell & Restaurang Management – 1 år, varav 6 månaders praktik

Ett postgraduate diploma program är specialdesignat för studenten som redan har en kandidatexamen och som vill byta inriktning eller till någon som har mer än tre års arbetslivserfarenhet och som vill skaffa sig en utbildning för att ta nästa steg i karriären. Detta är ett intensivt program som löper över en akademisk termin på 18 veckor, följt av en betald praktiktermin på 4-6 månader. Efter ett postgraduate diploma kan man fortsätta och läsa en magisterexamen.

Antagningskriterier:

 • Kandidatexamen eller motsvarande utbildning eller minst tre års arbetslivserfarenhet i en ansvarsfull position.
 • Engelskanivå motsvarande: VG i Engelska B från gymnasiet eller TOEFL 500+ eller IELTS 5.0 eller 50+ poäng på “Oxford Online Placement Test “(OOPT), detta erbjuds gratis av SEG.
 • Motivationsbrev.
 • Ett CV.
 • Kopia på arbetsreferenser.
 • Kopia på giltigt pass.

Masterprogram (MSc) i Internationell Hotell Management – 6 månader i skolan + 6 månader uppsatsskrivning

Detta är vår motsvarighet till en Magisterexamen. Detta är en examen för studenten som har höga ambitioner och satsar på att nå toppen. Studenter som tagit sin Magisterexamen satsar ofta på anställning på huvudkontor eller inom Management Trainee program på någon av de stora, internationella, hotellkedjorna.

Masterprogram i Internationell Hotell, Resort och Spa Management – 1 år, varav 6 månader praktik

En magisterexamen med fokus på företagsekonomi, hotell, Resort och Spa-ledarskap. Detta är en mycket kreativ examen där eleverna själva driver vårt Spa, lär sig hur man utvecklar och leder en Resort samt får en bred förståelse för företagsekonomi och organisationsutveckling.

Masterprogram i Mat, Dryck & Restaurang Management – 1 år, varav 6 månader praktik

En magisterexamen med fokus på mat och dryck och utveckling av restaurangrörelse. Denna examen ger studenten den kunskap de behöver för att ta en ledande position inom mat och dryck på ett hotell eller en restaurang. Det ger även studenten de färdigheter och djupa kunskaper som behövs för att öppna en egen verksamhet inom mat och dryck.

Antagningskriterier:

 • Kandidatexamen i relaterat ämne och minst 8 månaders relevant arbetslivserfarenhet.
 • Engelskanivå motsvarande TOEFL 550 eller IELTS 6.0
  Ansökningar som visar erfarenhet motsvarande over 5 år i en ansvarsfull position kan bli accepterade utan tidigare akademiska kvalifikationer.
 • Motivationsbrev.
 • Ett CV.
 • Kopia på arbetsreferenser.
 • Kopia på giltigt pass.

Finansiering

Samtliga utbildningar inom SEG-Swiss Education Group är CSN berättigade och man kan få studielån, merkostnadslån samt studiebidrag för samtliga studieveckor, inklusive praktikterminen. I avgiften ingår skolavgift, boende, mat, skoluniform, försäkring etc. Det enda man behöver utöver detta är fickpengar. Varje student är unik och möjligheten att finansiera sina studier skiljer sig åt från fall till fall. Under vårt inledande studierådgivningsmöte går vi igenom hur andra elever har finansierat sina studier och ser på möjligheter på hur just du kan finansiera dina.

Kostnad per termin:

POSTGRADUATE DIPLOMA / MASTERPROGRAM
TERMIN 1 Praktik 3 Praktik
Skolavgift (CHF) 30400 Gratis 33500 Gratis
Extra avgift* (CHF) 3150 Gratis 2950 Gratis
Totalt (CHF) 33550 0 36450 0
Deposit ** (CHF) 1500
Termin 1 + praktik Postgraduate Diploma in any discipline
Termin 1,3,+ 2 praktik Masterprogram i Hotell, Resort & Spa Management / Mat, Dryck & Restaurang Management
MASTERPROGRAM (MSc) I INTERNATIONELL HOTELL MANAGEMENT
TERMIN 1 Uppsats
Skolavgift (CHF) 34150 Gratis
Extra avgift* (CHF) 3650 Gratis
Totalt (CHF) 37800 0
Deposit ** (CHF) 1500

I skolavgiften ingår boende i dubbel standard rum samt frukost, lunch och middag mån-fre och brunch och middag lör-sön. Man kan även välja att ett deluxerum eller ett superior deluxerum i dubbel eller enkelrums kategorin. Priser per termin på de olika rumskategorierna är:

Kommer snart.

Först till kvarn gäller för boking av rumsuppgradering och avgiften skall erläggas i samband med depositionsbetalningen för att uppgraderingen ska bekräftas. För mer information om rumskategorierna, villkor och vad som ingår vg se den internationella webbsidan.

Priserna ovan avser 2017 års startdatum. SEG-Swiss Education Group förbehåller sig rätten att ändra priserna från år till år. NK-Hospitality Consulting tar inget ansvar för eventuella prisändringar eller ändringar i CSN:s regler och utbetalningar. Vg besök den internationella webbsidan för uppdaterad information om priser. Du kan även beställa en katalog ovan för att få en prislista samt broschyrer och ansökningshandlingar hemskickat på posten.

*I skolans extra avgift ingår skoluniform, böcker, försäkring, uppehållstillstånd, extra läxhjälp och mycket mer, för exakt info vg se den internationella webbsidan.

**Depositionen på CHF 1500.00 reserveras som skydd för eventuell skadegörelse på rummet. Om rummet lämnad utan skadegörelse betalas depositionen tillbaka.

***SEG-Swiss Education Group ansvarar inte för studentens CSN ansökan och utbetalning. Dessa siffror skall ses som vägledning och är hämtade från www.csn.se/utomlands.

Sitemap