Hotell management, företagsekonomi och turism – Kandidat

En världsledande Hotell- och Turismutbildning från César Ritz Colleges Switzerland med fokus på entreprenörskap och framtagandet av en egen affärsplan.

Hotell management utbildning i världsklass. César Ritz Colleges – skolan som grundades av Mr. César Ritz: “King of Hoteliers, and Hotelier of Kings”

Programmet på César Ritz Colleges erbjuder en hotell management utbildning med inriktning på företagsekonomi, turism och entreprenörskap. César Ritz Colleges akademiker arbetar över hela världen och bygger sina karriärer hemma eller utomlands. Det är ett nyckelkrav att kunna arbeta med kollegor, kunder och partners från olika länder. På vårt campus finns över 60 nationaliteter representerade.

Studenterna väljer även att specialisera sig inom hållbar utveckling och entreprenörskap vilket ger dem möjligheten att utforska dessa ämnen på djupet. Vår hotell management utbildning ger dessutom studenterna en egen affärsplan i handen, genom projektarbetet ”Business Planning” som ingår i kandidatexamensprogrammet.

  Boka vägledningsmöte

Lär dig att tänka utanför boxen. Utveckla ett entreprenörskap där du lär dig att tänka innovativt och ta dig an den ständigt föränderliga affärsvärlden.

Ett program som kombinerar det bästa av amerikanskt entreprenörskap med schweizisk excellens och noggrannhet. Du kommer in i en inlärningsmiljö som inspirerar till kreativitet och väcker entreprenörsandan, samt ett praktiskt tillvägagångssätt som lägger en grund för din framtida karriär.

Utbildningen erbjuds i samarbete med Carson College of Business (Washington State University) och drar nytta av den kunskap som förmedlas av deras gästprofessorer.

Efter två år på César Ritz har studenterna:

 • Ett års arbetslivserfarenhet.
 • Två rekommendationsbrev.
 • Ett Swiss Certificate in Hotel & Restaurant Operations.

Efter tre år på César Ritz har studenterna, förutom ovan nämnda:

 • En akademiskt krediterad Kandidatexamen från Washington State University i USA.
 • En Kandidatexamen från César Ritz Colleges.
 • En färdig affärsplan inom hotell eller restaurang.

Vi erbjuder givetvis även ett masterprogram som du kan läsa mer om här.

Programpartners

Kontakten med verkligheten och möjlighet att erbjuda en utbildning med direktkoppling till vad arbetsgivarna efterfrågar är något som kännetecknar utbildningarna inom SEG-Swiss Education Group. På César Ritz Colleges är programmen utvecklade och ges i samarbete med:

Boka öppet hus

Hotell management utbildning i Schweiz

Swiss Certificate in Hotel and Restaurant Operations – 2 år varav 6 månader praktik

Första steget i hotell management utbildningen är ett certifikat där man certifierar att man lärt sig grunderna i hur man operativt driver ett hotell. Detta är första delen mot att kvalificeras till ett Swiss Higher Diploma och senare sin Kandidatexamen.

Herr och fru Ritz. Den berömde hotellägaren César Ritz, berömd för bl.a Hôtel Ritz i Paris och Carlton Hotels London.

Swiss Higher Diploma i hotell och turism management – 2.5 år varav 1 år praktik

Efter att ha tagit sitt “Swiss Diploma” fortsätter studenten och läser ytterligare en teoritermin och erhåller då sitt “Swiss Higher Diploma”. Det är nu man specialiserar sig och skaffar sig spetskompetens inom just hotell och turism management. Detta program är den traditionella Schweiziska utbildningen, en utbildningsgrad som funnits i över 100 år inom den internationella hotellbranschen.

Kandidatprogram i hotell och turism management – 3 år varav 1 år praktik

Denna hotell management utbildning och inriktning passar studenten som vill jobba med fritidsresenären och göra karriär inom turismsektorn. Studenten erhåller en Kandidatexamen från Washington State University och en examen från César Ritz Colleges. För studenten som satsar på att fortsätta sin akademiska karriär och läsa en Magister eller kanske tom. till en doktor grad, så är César Ritz att rekommendera. Det är även ett perfekt program för studenten som satsar på att öppna en egen verksamhet i framtiden då samtliga studenter färdigställer en affärsplan som del av utbildningen.

Man väljer även en specialisering på sin kandidatexamen och kan då välja:

 • International Business
 • Business Start-up
 • Culinary Trends (in partnership with the Culinary Arts Academy, Switzerland)
 • Tourism and Sustainability Management

Ansökningsdokument:

 1. Gymnasiebetyg
 2. CV
 3. Kopia på giltigt pass
 4. Personligt brev
  Kontakta oss