Masterutbildningar - Swiss Education Group

Masterutbildningar

Swiss Education Group erbjuder ett flertal världsledande Mastersutbildningar med inriktningar mot bland annat Hotell, Restaurant, Events, Design, Företagsekonomi och Entreprenörskap.

Vi erbjuder både Professional Masters som riktar sig mot dig som vill ha en praktisk utbildning anpassad efter branschens behov samt akademiskt ackrediterade Masters.

Dessa utbildningar riktar sig mot dig som antingen har en längre arbetserfarenhet i branschen och nu vill ta nästa steg i din karriär, eller har läst en Kandidatexamen och nu vill vidareutbilda dig internationellt på högsta nivå.

Våra Masters löper på 1-2 år och i samtliga utbildningar så ingår internationell betald praktik. Praktikperioderna får man göra vart man vill i hela världen och tack vare vårt enorma nätverk av partners får du möjligheten att få arbetserfarenhet på några av världens främsta hotellkedjor och företag.

Mat och boende ingår under tiden på skolan och alla utbildningar är givetvis fullständigt CSN-berättigade. Klicka på en utbildning nedan för att läsa mer eller kontakta oss för att boka ett vägledningsmöte där vi går igenom dina frågor och utbildningarna i detalj tillsammans.

Boka vägledningsmöte
Företagsekonomi och management - Master

Företagsekonomi och management - Master

Masters i Hotell Management och Företagsekonomi med specialisering inom Marknadsföring, Finans eller Personalledarskap.
Hotell management, företagsekonomi och turism - Master

Hotell management, företagsekonomi och turism - Master

En Masters för dig med en tidigare kandidatutbildning som vill satsa på att starta en egen verksamhet inom Hotell- och Turismbranschen.
Hotell och event management - Master

Hotell och event management - Master

En intensiv världsledande Masters med specialisering i antingen Events, Restaurant, Hotell eller Spa Management. Perfekt för dig med relevant arbetserfarenhet eller en tidigare Kandidatutbildning.
Hotell- och design management - Master

Hotell- och design management - Master

En intensiv Masters med fokus på Hotell, Design och Luxury Business Management. Perfekt för dig med relevant arbetserfarenhet eller en tidigare Kandidatutbildning.
Kontakta oss