Våra utbildningar

Swiss Education Group är globalt erkända för sina världsledande hospitality-utbildningar. Vi har en lång historia av att utbilda många av världens mest framgångsrika hotellchefer, kockar och konditorer.

Detta samarbete med ett enormt kontaktnätverk av världsledande branschpartners innebär att vi kan fortsätta erbjuda fantastiska möjligheter för alla våra nuvarande och framtida studenter. Våra hospitality-utbildningar är moderna och uppdateras konstant efter den globala branschens behov och internationell betald praktik på världens mest framstående verksamheter ingår i samtliga utbildningar.

Boende och mat ingår under tiden på våra skolor, och samtliga utbildningarna är givetvis fullständigt CSN-berättigade.

Nedan hittar du en kort beskrivning av alla Swiss Education Groups utbildningar nedbrutit på nivå. Du kan även klicka vidare på någon av rutorna för att läsa specifikt om utbildningar inom det området som intresserar dig.

konditorutbildningar Kockutbildningar Hotell management utbildningar Företagsekonomi och entreprenörskap

Du kan även kontakta oss för att få mer information och boka ett vägledningsmöte där vi kan gå igenom våra hospitality-utbildningar och dina frågor tillsammans.

Boka vägledningsmöte

Kandidatutbildningar

Samtliga våra kandidatutbildningar är på totalt tre år varav minst ett år sker på internationell betald praktik vart som helst i världen. De riktar sig mot dig som nyligen har gått ut gymnasiet eller inte har någon tidigare eftergymnasial utbildning och vill ha en fullständig akademisk utbildning där du både kan göra en fantastisk karriär och vidareutbilda dig i framtiden. (LÄS MER…)

Event-, design- och hotell management - Kandidat

Event-, design- och hotell management - Kandidat

Kandidatexamen i internationell hospitality med specialiseringar inom event-, design- och hotell management. Studera vid det berömda palatset ovanför Montreux.
Företagsekonomi och management - Kandidat

Företagsekonomi och management - Kandidat

En dubbel kandidatutbildning i företagsekonomi med specialisering inom wealth management eller luxury brand management, från HIM Business School i Montreux Schweiz.
Hotell management, företagsekonomi och turism - Kandidat

Hotell management, företagsekonomi och turism - Kandidat

En världsledande Hotell- och Turismutbildning från César Ritz Colleges Switzerland med fokus på entreprenörskap och framtagandet av en egen affärsplan.
Internationell kockutbildning

Internationell kockutbildning

En bred och intensiv kockutbildning med huvudfokus på franska och italienska matlagningstekniker. Internationell praktik ingår som en del av utbildningen.
Konditorutbildning

Konditorutbildning

Konditorutbildning i världsklass. Studera “Konditori och chokladkonst” vid Culinary Arts Academy Switzerland. Internationell praktik ingår som en del av utbildningen.
Vegetarisk kockutbildning

Vegetarisk kockutbildning

Vi erbjuder en unik vegetarisk kulinarisk kandidatexamen som ger dig de tekniska färdigheter du behöver för att bli en vegetarisk fine-dining kock. Internationell praktik ingår.

Masterutbildningar

Våra masterutbildningar riktar sig till dig som antingen har en längre arbetserfarenhet eller en tidigare kandidatutbildning från universitet, oavsett ämne. De är anpassade för att hjälpa dig som har en lång arbetserfarenhet ge dig den utbildning du behöver för att ta nästa steg i karriären, eller för dig med en annan typ av utbildning som vill byta spår och satsa på en ny bransch. (LÄS MER…)

Hotell management, företagsekonomi och turism - Master

Hotell management, företagsekonomi och turism - Master

En master för dig med en tidigare kandidatutbildning som vill satsa på att starta en egen verksamhet inom hotell- och turismbranschen.
Internationell hotell management - Master

Internationell hotell management - Master

En världsledande master med specialisering i events, restaurant, hotell eller spa management. Perfekt för dig med relevant arbetserfarenhet eller en tidigare kandidatutbildning.
Kockutbildning - Master

Kockutbildning - Master

Masterexamen i kulinarisk företagsledning Riktar sig till karriärbytare, entreprenörer inom mat- och dryckesbranschen och kulinariska entusiaster Skaffa relevanta ledarkunskaper, utveckla egna matkoncept, skapa receptböcker och utarbeta en affärsplan. Utve...
Kontakta oss