Swiss Education Group är globalt erkända för sina världsledande hospitality-utbildningar. Vi har en lång historia av att utbilda många av världens mest framgångsrika hotellchefer, kockar och konditorer.

Detta samarbete med ett enormt kontaktnätverk av världsledande branschpartners innebär att vi kan fortsätta erbjuda fantastiska möjligheter för alla våra nuvarande och framtida studenter. Våra hospitality-utbildningar är moderna och uppdateras konstant efter den globala branschens behov och internationell betald praktik på världens mest framstående verksamheter ingår i samtliga utbildningar.

Boende och mat ingår under tiden på våra skolor, och samtliga utbildningarna är givetvis fullständigt CSN-berättigade.

Nedan hittar du en kort beskrivning av alla Swiss Education Groups utbildningar nedbrutit på nivå. Du kan även klicka vidare på någon av rutorna för att läsa specifikt om utbildningar inom det området som intresserar dig.

konditorutbildningar Kockutbildningar Hotell management utbildningar Företagsekonomi och entreprenörskap

Du kan även kontakta oss för att få mer information och boka ett vägledningsmöte där vi kan gå igenom våra hospitality-utbildningar och dina frågor tillsammans.

Boka vägledningsmöte

Yrkesutbildningar

Våra yrkesutbildningar riktar sig till dig som har begränsad arbetserfarenhet och saknar tidigare utbildning och söker en kortare, intensiv utbildning med mycket praktik där du snabbt kan ta dig in branschen. (LÄS MER…)

Diplom i Hotell Management

Diplom i Hotell Management

Vår tvååriga hotell management-utbildning tillhandahåller alla praktiska nyckelämnen som krävs för att driva ett 5-stjärnigt hotell. Dessutom ingår totalt ett års internationell betald praktik på några av världens mest framstående hotellkedjor, vilket ger di...
Food & Beverage Management

Food & Beverage Management

Under denna utbildning så förbereds du för en karriär som chef för Mat & Dryck-avdelningar på internationella lyxhotell, resorts, lyxkryssningar och liknande verksamheter. Tolv månader av utbildningen sker på internationell ”Management Training”....
Internationell kockutbildning

Internationell kockutbildning

En bred och intensiv Kockyrkesutbildning med huvudfokus på franska och italienska matlagningstekniker. Totalt 12 månader internationell betald praktik på lyx- och Michelinrestauranger ingår i utbildningen.
Konditorutbildning

Konditorutbildning

Konditorutbildning i världsklass. Studera “Konditori och chokladkonst” vid Culinary Arts Academy Switzerland. Programmet Certificate in Swiss Pastry and Chocolate Arts är en intensiv ettårig konditorutbildning.
Vegetarisk kockutbildning

Vegetarisk kockutbildning

Vegetariska recept tar allt mer plats i den kulinariska världen, vilket lett till behovet av en specialiserad vegetarisk kockutbildning. Vi erbjuder ett unikt kulinariskt program i världsklass som ger dig de tekniska färdigheter du behöver för...

Kandidatutbildningar

Samtliga våra kandidatutbildningar är på totalt tre år varav minst ett år sker på internationell betald praktik vart som helst i världen. De riktar sig mot dig som nyligen har gått ut gymnasiet eller inte har någon tidigare eftergymnasial utbildning och vill ha en fullständig akademisk utbildning där du både kan göra en fantastisk karriär och vidareutbilda dig i framtiden. (LÄS MER…)

Företagsekonomi och management - Kandidat

Företagsekonomi och management - Kandidat

En dubbel kandidatutbildning i företagsekonomi med specialisering inom wealth management eller luxury brand management, från HIM Business School i Montreux Schweiz.
Hotell management, företagsekonomi och turism - Kandidat

Hotell management, företagsekonomi och turism - Kandidat

En världsledande Hotell- och Turismutbildning från César Ritz Colleges Switzerland med fokus på entreprenörskap och framtagandet av en egen affärsplan.
Hotell och design management - Kandidat

Hotell och design management - Kandidat

En unik hotellutbildning från SHMS, Swiss Hotel Management School med specialisering i kreativitet, konceptutveckling och design relaterat till hotellbranschen.
Hotell och event management - Kandidat

Hotell och event management - Kandidat

En världsledande dubbel kandidatutbildning från SHMS - Swiss Hotel Management School med fokus på Hotel Operations och Event Management.
Kockutbildning - Kandidatexamen

Kockutbildning - Kandidatexamen

En internationell kockutbildning med fokus på Entreprenörskap. Utöver en intensiv kockutbildning med internationell praktik på Michelinrestauranger så kommer du även att utveckla en egen affärsplan för att öppna en egen verksamhet.

Masterutbildningar

Våra masterutbildningar riktar sig till dig som antingen har en längre arbetserfarenhet eller en tidigare kandidatutbildning från universitet, oavsett ämne. De är anpassade för att hjälpa dig som har en lång arbetserfarenhet ge dig den utbildning du behöver för att ta nästa steg i karriären, eller för dig med en annan typ av utbildning som vill byta spår och satsa på en ny bransch. (LÄS MER…)

Hotell management, företagsekonomi och turism - Master

Hotell management, företagsekonomi och turism - Master

En Masters för dig med en tidigare kandidatutbildning som vill satsa på att starta en egen verksamhet inom Hotell- och Turismbranschen.
Hotell och event management - Master

Hotell och event management - Master

En intensiv världsledande Masters med specialisering i antingen Events, Restaurant, Hotell eller Spa Management. Perfekt för dig med relevant arbetserfarenhet eller en tidigare Kandidatutbildning.
Hotell- och design management - Master

Hotell- och design management - Master

En intensiv Masters med fokus på Hotell, Design och Luxury Business Management. Perfekt för dig med relevant arbetserfarenhet eller en tidigare Kandidatutbildning.
Kockutbildning - Master

Kockutbildning - Master

Riktar sig till karriärbytare, entreprenörer inom mat- och dryckesbranschen och kulinariska entusiaster Skaffa relevanta ledarkunskaper, utveckla egna matkoncept, skapa receptböcker och utarbeta en affärsplan. Utveckla de färdigheter du behöver för a...
Kontakta oss