Företagsekonomi och entreprenörskap

Våra Ekonomiutbildningar är en kombination av Business & Hospitality Management. Detta innebär att du får en unik dubbelutbildning där du dels får en internationell ekonomiutbildning i världsklass, men du blir också expert på det mänskliga mötet, sociala interaktioner och skapandet av mänskliga upplevelser.

Denna kombination gör att du får en fantastisk grund för en internationell chefskarriär i princip vilken bransch som helst. Genom vårt nära samarbete med framstående globala företag så har vi sett att dessa kvalitéer är något som uppskattas extra mycket i så kallade Lyxföretag som t.ex. lyxbilsmärken och investeringsbanker.

Samtliga utbildningar är fullständigt CSN-berättigade och kombinerar intensiva studier på skolan i Schweiz med internationell betald praktik. Praktikperioderna får du göra vart du vill i hela världen och med hjälp av vårt nätverk kommer du ha möjligheten att göra det på världens mest framstående företag.

Klicka vidare på utbildningarna nedan för att läsa mer eller kontakta oss för att boka ett vägledningsmöte där vi går igenom dina frågor och utbildningarna i detalj tillsammans för att komma fram till vad som passar bäst för just dig.

Boka vägledningsmöte

Kandidatutbildningar

Företagsekonomi och management - Kandidat

Företagsekonomi och management - Kandidat

En dubbel kandidatutbildning i företagsekonomi med specialisering inom wealth management eller luxury brand management, från HIM Business School i Montreux Schweiz.
Hotell management, företagsekonomi och turism - Kandidat

Hotell management, företagsekonomi och turism - Kandidat

En världsledande Hotell- och Turismutbildning från César Ritz Colleges Switzerland med fokus på entreprenörskap och framtagandet av en egen affärsplan.

Masterutbildningar

Hotell management, företagsekonomi och turism - Master

Hotell management, företagsekonomi och turism - Master

En master för dig med en tidigare kandidatutbildning som vill satsa på att starta en egen verksamhet inom hotell- och turismbranschen.
Kontakta oss