Företagsekonomi och entreprenörskap - Swiss Education Group

Företagsekonomi och entreprenörskap

Swiss Education Group erbjuder ett flertal världsledande utbildningar med inriktning mot Business, Företagsekonomi, Entreprenörskap, Marknadsföring, Finans och Personalledarskap.

Våra Ekonomiutbildningar är en kombination av Business & Hospitality Management. Detta innebär att du får en unik dubbelutbildning där du dels får en internationell ekonomiutbildning i världsklass, men du blir också expert på det mänskliga mötet, sociala interaktioner och skapandet av mänskliga upplevelser.

Denna kombination gör att du får en fantastisk grund för en internationell chefskarriär i princip vilken bransch som helst. Genom vårt nära samarbete med framstående globala företag så har vi sett att dessa kvalitéer är något som uppskattas extra mycket i så kallade Lyxföretag som t.ex. lyxbilsmärken och investeringsbanker.

Samtliga utbildningar är fullständigt CSN-berättigade och kombinerar intensiva studier på skolan i Schweiz med internationell betald praktik. Praktikperioderna får du göra vart du vill i hela världen och med hjälp av vårt nätverk kommer du ha möjligheten att göra det på världens mest framstående företag.

Klicka vidare på utbildningarna nedan för att läsa mer eller kontakta oss för att boka ett vägledningsmöte där vi går igenom dina frågor och utbildningarna i detalj tillsammans för att komma fram till vad som passar bäst för just dig.

Boka vägledningsmöte

Kandidatutbildningar

Företagsekonomi och management

Företagsekonomi och management

Kandidatutbildning Master Kandidatutbildning Studera företagsekonomi och management på HIM-Hotel Institute Montreux. Med specialisering inom marknadsföring & luxury business, finans, eller human resources. Studera på HIM Hotel Institute Mon...
Hotell management utbildning, företagsekonomi och turism

Hotell management utbildning, företagsekonomi och turism

Kandidatutbildning Masterutbildning Kandidatutbildning Hotell management utbildning i världsklass. César Ritz Colleges - skolan som grundades av Mr. César Ritz: "King of Hoteliers, and Hotelier of Kings". Programmet på César Ritz Colleges erb...

Masterutbildningar

Företagsekonomi och management

Företagsekonomi och management

Kandidatutbildning Master Master Prestigefyllda hotell, de finaste restaurangerna eller de mest fantastiska destinationerna, om människor är din passion och du vill göra karriär genom att leda en verksamhet täcker ett masterprogram på Hotel...
Kontakta oss
Sitemap