Search

Praktikintervju – Adam Von Hofsten, Sverige

Varför valde du att studera på Cesar Ritz Colleges? Jag valde att studera på Cesar Ritz Colleges på grund av …   →

En schweizisk hotellskola som öppnar upp en värld av möjligheter

För bara två år sedan skulle Synne Gjermundsen Mork ha sagt att hennes karriärväg var utstakad. Den 24-åriga norskan hade …   →

Kristin Hambergs resa från amatörbagare till guldmedaljör i den kulinariska olympiaden

I den tävlingsinriktade kulinariska världen är förmodligen en av de stoltaste prestationerna att vinna en guldmedalj i den kulinariska olympiaden …   →

Internationell hotell management – Master

En världsledande master med specialisering i events, restaurant, hotell eller spa management. Perfekt för dig med relevant arbetserfarenhet eller en tidigare kandidatutbildning.

Hur man öppnar en restaurang: Steg-för-steg-guide

Lär dig hur du startar en restaurang med vår omfattande steg-för-steg-guide. Från marknadsundersökningar till tillstånd, affärsplanering till menydesign, anställning av …   →

5 vinteraktiviteter i Schweiz som kickar igång terminen

Ska du börja din februaritermin på SHMS – Swiss Hotel Management School? Här är fem vinteraktiviteter som du kan göra …   →

Framtiden ser ljus ut – den radikala återhämtningen 2023

Statistik från slutet av året som presenterats av World Tourism Organization och Swiss Education Groups International Recruitment Forum, visar på …   →

Roller och ansvarsområden i ett professionellt kök

Hur fungerar egentligen en gourmérestaurang? Upptäck hierarkin av roller och ansvarsområden i ett professionellt kök. Från executive chef och souschef …   →