Search

Anmäl dig till öppet hus

Fyll i formuläret Event Datum XX XX XXXX

Webbinarium om kock- och konditorutbildning på Culinary Arts Academy Switzerland

Webbinarium: Culinary Arts Academy Switzerland 20 januari | 17.00 CEST Vill du veta mer om vår världsledande utbildning inom kulinarisk …   →

Global Fusion: Framtiden för Kulinarisk Kreativitet

Föreställ dig det här: de eldiga kryddorna från det indiska köket i en taco, den rökiga umamin från koreansk BBQ …   →

Utforska de olika sektorerna inom hotell- och restaurangbranschen

Tänk på hotell- och restaurangbranschen som ett ekosystem. Precis som naturen kräver en fin balans mellan vatten, solljus och jord för att upprätthålla liv, samarbetar olika sektorer inom hospitality-branschen — från lyxhotell och gourmetrestauranger till resebyråer och nöjesparker—för att skapa oförglömliga upplevelser.

Cook-n-battle: Från den främsta kulinariska skolan i Schweiz till världens bästa förstaklassiga flygplatslounge

Culinary Arts Academy Switzerland (CAAS) höll nyligen sin första Cook-N-Battle-tävling, där sex studentlag tävlade om att skapa den bästa hösträtten på tre timmar. Vinnarlaget, Madeleine Flekstad och Lara Kocagoncü, imponerade med rätten “Bree Bao Meets Pumpkin” och får nu sin rätt serverad i den prisbelönta SWISS First Class Lounge på Zürichs flygplats. Tävlingen, som planeras bli årlig, ger CAAS-studenter en unik chans att samarbeta med lyxmärket Uqonic och tillämpa sina färdigheter i en verklig miljö.

Erik Montoya: Ordförande för Les Clefs d’Or Sweden och vinnare av Young Concierge Award

Mitt namn är Erik Montoya, jag är en kreativ och ambitiös hotellmanager med erfarenhet av att driva lyxhotell och skapa …   →

Praktikintervju – Adam Von Hofsten, Sverige

Varför valde du att studera på Cesar Ritz Colleges? Jag valde att studera på Cesar Ritz Colleges på grund av …   →

En schweizisk hotellskola som öppnar upp en värld av möjligheter

För bara två år sedan skulle Synne Gjermundsen Mork ha sagt att hennes karriärväg var utstakad. Den 24-åriga norskan hade …   →