Search

Hotellstudier för en karriär bortom hotellbranschen

Intervju med en norsk alumn från Hotel Institute Montreux Hur väljer du en karriär som passar dig när det finns otaliga alternativ? Liksom många unga   →

Bara en masterexamen bort från din drömkarriär

Intervju med en avgångsstudent från HIM – Hotel Institute Montreux

Tony Olsson

Tony Olsson utsedd till ambassadör för konditorprogrammet på Culinary Arts Academy i Schweiz Tony Olsson, den tidigare lagkaptenen av det svenska konditorlandslaget är en av   →

Att skapa en inlärningsmiljö som är öppen för alla

Övergången till universitetet är ett av de första stegen in i vuxenlivet – en chans att utforska, växa och utmana sig själv på nya och   →

Vad krävs för att starta en karriär på Four Seasons?

Intervju med en belgisk student från Hotel Institute Montreux Den här veckan har vi träffat en begåvad och målmedveten student från Belgien som inte är   →

Schweizisk utbildning, amerikansk praktik och en värld full av möjligheter

Intervju med en svensk student från Hotel Institute Montreux Den här veckan träffade vi en sprudlande ung talang, och snart utexaminerad student från Hotel Institute   →

Det bästa med att göra bakverk är naturligtvis godiset!

Något som började som en hobby efter skolan tar nu Lina till tävlingar på på internationell nivå. Sedan hon avslutade programmet Pastry & Chocolate Arts   →

Pumpasoppa: Bra för själen

Denna smakrika, rostade pumpasoppa, även kallad joumou, kommer från Haiti och tillagas traditionellt den 1 januari som en symbol för landets självständighet. Här är en   →