En pratstund med en student vid Culinary Arts Academy från Sverige/Thailand Thanida Miyai gör praktik på det lyxiga Four Seasons Hotel i Bangkok och med sig all kunskap innan hon … →
En pratstund med en student vid Culinary Arts Academy från Sverige/Thailand Thanida Miyai gör praktik på det lyxiga Four Seasons Hotel i Bangkok och med sig all kunskap innan hon … →
Intervju med en svensk student vid Swiss Hotel Management School Den här veckan träffade vi en av våra Bachelor-studenter från Swiss Hotel Management School (SHMS) för att prata om hans … →
Intervju med en svensk student från Culinary Art Academy Switzerland Det är inte ofta man börjar sin karriär på den legendariska Calypsos ö i Homeros Odyssé. Men det är inte … →
Ett samtal om studier och hospitality med en SHMS-student från Sverige Hej Petrus! Varför skulle du säga att hospitality* är en bra matchning för dig? Hej! Att studera hospitality management … →
Intervju med en student från Sverige En praktikplats är nödvändig för varje student som vill få ett försprång på sin yrkesbana. Maja Nylundh, som för närvarande praktiserar på The Oberoi … →
Intervju med en av Hotel institute Montreux-alumn från Sverige Den här veckan hade vi ett trevligt tillfälle att träffa Robin Falk, en av de senaste alumnerna från HIM – Hotel … →
enligt en HIM-student som gör praktik i Maldiverna Arbetsgivare letar alltid efter begåvade personer med dokumenterad yrkeserfarenhet. Som hotellstudent vid Hotel Institute Montreux och praktikant på det femstjärniga Waldorf Astoria … →
Intervju med Årets Konditor 2022-finalisten Andreas Modd Synen på framgång är kanske olika för varje individ. Att bli erkänd av den kulinariska eliten på nationell nivå är dock utan tvekan … →