Search

Den bäst bevarade hemligheten inom ekoturism? 
Liza från Hotel Institute Montreux berättar

Det är alltid ett stolt ögonblick att se Swiss Education Groups alumner lyckas i sina yrkeskarriärer. Liza från Lettland tog examen från Hotel Institute Montreux för över tio år sedan,   →

Vägen till att bli en hållbar och vegetarisk köksmästare

Att behärska den vegetariska filosofin från bondgård till dukat bord. Culinary Arts Academy Switzerland ligger på César Ritz Colleges campus i Le Bouveret i Schweiz, en idealisk plats för att   →

Smilla Funk – Våga ta chansen, och följa det man tycker om

Smilla Funk heter jag och jag är en 20-årig tjej som är född och upp vuxen i Örebro men har bott i Stockholm de senaste åren. Jag tycker om att   →

Tillbaka till fysisk undervisning i klassrummen

Efter ett utmanande år är vi otroligt glada över att äntligen ha fått tillstånd från Schweiziska myndigheter att återgå till fullständig fysisk undervisning. Sedan den 26e april erbjuds numera all   →

Lyxliv, vinprovningskurser och andra fördelar med att studera hospitality i Schweiz – läs Daniels berättelse

Den här veckan fick vi chansen att träffa Daniel – en dansk student från Swiss Education Group, som just nu avslutar sina studier på César Ritz Colleges Switzerland. I den   →

Amanda Falck – chokladskulptur inspirerad av Norrlands natur

Varför valde du att ansöka till konditorutbildningen på Culinary Arts Academy Switzerland? Jag visste att jag ville jobba med något som tillät mig att vara kreativ och arbeta med händerna.   →

Karriär

Lockas du av en internationell karriär med hela världen som din arbetsplats?   Snabbväxande bransch Hotell-, restaurang-, service- och upplevelsebranschen kallas internationellt, “the Hospitality Industry”. Under flera decennier har vi   →

Små förändringar som gör skillnad: César Ritz Colleges Switzerland blir Green Globe-certifierad

Nu är det är officiellt: César Ritz Colleges Switzerland har blivit den allra första institutionen för högre utbildning i världen som certifieras av Green Globe, den högsta standarden för hållbarhet.   →

Hannes Sinkkonen – Var inte rädd, det värsta de kan göra är att säga nej

Intervju med: Hannes Sinkkonen, Sverige Citat: Var inte rädd, det värsta de kan göra är att säga nej. Karriär: Rydals Herrgård, Rydal, Sweden Line Chef Vad var dina bästa upplevelse   →