Search

Från klassrum till karriär: IBCP-studenters inspirerande resor inom hotell- och restaurangbranschen

Stefan Martin, 21, som nyligen tagit examen från Hotel Institute Montreaux (HIM) i Schweiz, började sin karriär som IBCP-elev på …   →

Topprankade skolor

Bättre än någonsin – Swiss Education Group glänser i 2024 års QS World University Rankings Vårt engagemang för kvalitet är …   →

Jag skapar den livsstil och det oberoende som jag alltid har sökt efter

Intervju med en svensk student från HIM Att flytta till ett främmande land kan vara en utmaning, men Samuel Eriksson …   →

Att baka med en Svensk känsla: Hur svensk konditorskonst bygger ett varumärke i USA

Konditori är en älskad konstform som varierar stort från land till land. I dag ger vi oss ut på en …   →

Jag gör bakverk för att förgylla någons dag

En pratstund med en student vid Culinary Arts Academy från Sverige/Thailand Thanida Miyai gör praktik på det lyxiga Four Seasons …   →

Jag väljer att arbeta för varumärken som delar mina värderingar

Intervju med en svensk student vid Swiss Hotel Management School Den här veckan träffade vi en av våra Bachelor-studenter från …   →

Allt du behöver veta om att praktisera på en ö

Intervju med en svensk student från Culinary Art Academy Switzerland Det är inte ofta man börjar sin karriär på den …   →

Hälsa och välbefinnande – nästa trend inom hotellbranschen?

Ett samtal om studier och hospitality med en SHMS-student från Sverige Hej Petrus! Varför skulle du säga att hospitality* är …   →