Search

Amanda Falck – chokladskulptur inspirerad av Norrlands natur

Varför valde du att ansöka till konditorutbildningen på Culinary Arts Academy Switzerland? Jag visste att jag ville jobba med något som tillät mig att vara kreativ och arbeta med händerna. Jag hade tidigare jobbat i   →

Karriär

Lockas du av en internationell karriär med hela världen som din arbetsplats?   Snabbväxande bransch Hotell-, restaurang-, service- och upplevelsebranschen kallas internationellt, “the Hospitality Industry”. Under flera decennier har vi haft en stark tillväxt både   →

Små förändringar som gör skillnad: César Ritz Colleges Switzerland blir Green Globe-certifierad

Nu är det är officiellt: César Ritz Colleges Switzerland har blivit den allra första institutionen för högre utbildning i världen som certifieras av Green Globe, den högsta standarden för hållbarhet. Sedan detta mål fastställdes 2019   →

Hannes Sinkkonen – Var inte rädd, det värsta de kan göra är att säga nej

Intervju med: Hannes Sinkkonen, Sverige Citat: Var inte rädd, det värsta de kan göra är att säga nej. Karriär: Rydals Herrgård, Rydal, Sweden Line Chef Vad var dina bästa upplevelse under praktiken? Vad lärde du   →

Uppfattning och verklighet – fyra saker jag har lärt mig av Generation Z

Det pratas mycket om Generation Z, den nyaste generationen som går till högre utbildning och börjar yrkeslivet. Men hur betraktar de sig själva, och vad tycker de om hur de uppfattas av äldre generationer? Lektor   →

Kulinariskt samarbete på toppnivå

Ambitiösa onlineprojektet Culinary Canvas inleder samarbete med Culinary Arts Academy Switzerland (CAAS), som är en av världens ledande skolor för den som vill utbilda sig till kock eller konditor. Culinary Canvas är en plats för   →

Kulinarisk konst – kandidatexamen

En internationell kockutbildning med fokus på Entreprenörskap. Utöver en intensiv kockutbildning med internationell praktik på michelinrestauranger så kommer du även att utveckla en egen affärsplan för att öppna en egen verksamhet.

Var ivrig, för det är det enda sättet att ta dig härifrån till en annan nivå

Intervju med Sebastian Christensen från Sverige, student på Culinary Arts Academy Switzerland Sveriges landslag: simmare Parlan: Sous Chef Restaurang Hollvin: Line Chef Dannegården: Line Chef Varför slutade du simma och bestämde dig för att bli   →

Hotell management utbildningar

Älskar du att jobba med människor, resa och upptäcka världen? Vill du satsa på en bransch med fantastiska karriärmöjligheter där du kan ha hela världen som framtida arbetsplats? Hotellbranschen är en av världens största och   →