Så sätter du fart på din hotellkarriär i Schweiz

Med en avundsvärd siffra på fem jobberbjudanden per MA-kandidat erbjuder SHMS – Swiss Hotel Management School studenterna en spännande framtid.

Efter att ha avslutat sin examen i statsvetenskap vid University of Southampton bestämde sig Augustus Taylor för att hans framtid låg någon annanstans och ville istället göra karriär på sitt intresse för människor, den mänskliga naturen och “varför vi gör de saker vi gör”.

Hotell- och restaurangbranschen verkade vara den perfekta branschen för att tillgodose detta intresse, så han började undersöka de bästa platserna att studera på.

“Tre av de fem högst rankade hotellskolorna finns i Schweiz”, förklarar han, “och du måste gå där ryktet finns för att få bästa möjliga erfarenhet. Jag ville uppleva något nytt och träffa människor från alla möjliga håll – Vietnam, Kina, Portugal.”

Med sin ambition klar för sig tog Taylor en plats på Master of Arts in International Hospitality Business Management vid SHMS, som för närvarande rankas som nummer tre i världen när det gäller hotell- och fritidsförvaltning …

*

Fortsätt att läsa hela artikeln på The Telegraph.