Testimonials Archive - Swiss Education Group

Hanna Johansson, Culinary Arts Academy Switzerland

Under min tid i skolan har jag utvecklats extremt mycket, inte bara inom det kulinariska men utan också som person. Man lär känna människor från de flesta länder och man får samtidigt presentera Sverige för dem.

Det är väldigt stor skillnad på Culinary Arts Academy och på skolor i Sverige, det är mer strikt här men samtidigt känns det som att alla möjligheter finns. Skolans kontakter och rykte gör att man får praktikplatser och jobb på de allra bästa restaurangerna!

Anton Bertram, Culinary Arts Academy Switzerland

Något av det bästa med Culinary Arts Academy Switzerland är personerna man lär känna från hela världen. Samt för mig, att få chansen att lära mig ifrån alla världens olika kök, genom mina kamrater.

En annan sak som sticker ut mycket med denna skolan är deras kontaktnät, något som jag är säker på att jag kommer ha nytta utav.

Man kan, förutsatt att man presterar bra, få chansen att jobba i några utav världens bästa restauranger, och det är ju därför man är just här, för att lära sig utav dem bästa.

Lucia Alvarez Crespo, IHTTI

Mitt namn är Lucia och jag studerar andra året på IHTTI.

Jag började i februari 2018 och jag blev verkligen förvånad över den vackra miljön i Neuchâtel och hur utmärkt universitetet såg ut.

Lärarna är mycket vänliga och omtänksamma, de kommer alltid att erbjuda sin hjälp om du har några bekymmer. Det känns bra att vara student här.  Speciellt under första månaden, jag lärde mig att ta risker och att kliva ut från min comfortzone. Nu vågar jag ta risker och lita på mig själv.

Utbildningarna här på IHTTI är mycket lämpliga och hjälper dig att utvecklas i besöksnäringen eftersom vi inte bara lär oss om Hospitality utan också om design.

Med kunskap om design, utvecklar jag kompetenser som att kunna visualisera och designa ett rum i olika ytbehandlingar. Jag lär mig att förstå olika faktorer och principer för interiörutsmyckning och dess ursprung. Om din passion är att skapa och designa ditt eget hotell en vacker dag så är IHTTI en perfekt fit för dig.

Förutom att utbildningen är häpnadsväckande så är studenterna här på IHTTI som en stor familj, vi skrattar tillsammans, vi utvecklas och växer tillsammans. Jag är verkligen oerhört glad och tacksam att vara en del av IHTTI!

Thina Andersson, Hotel Institute Montreux

Jag heter Thina och ska börja min sista termin på Hotel Institute Montreux. Under mina tre år på skolan har jag gjort två praktiker, mitt första på Sandals i Jamaica och mitt andra på Ritz i Paris. Undervisningen på skolan är intensiv men intressant och tillsammans med praktiken har jag fått en bra överblick över hotellbranschen. Efter min examen så vill jag gå vidare med en trainee utbildning inom ett stort lyxhotellföretag i Europa som till exempel Kempinski, Four Seasons eller Bvlgari!

Sitemap