Kristin Magnusson – BA student vid IHTTI-School of Hotel & Design Management, Neuchatel - Swiss Education Group

Kristin Magnusson – BA student vid IHTTI-School of Hotel & Design Management, Neuchatel

Kristin_Magnusson_kopiaFör mig har den första tiden på IHTTI varit otroligt lärorikt och innehållsrik. Jag trivs fantastiskt bra med min utbildning som jag har valt. Under den första terminen som jag har studerat har jag fått lära mig otroligt mycket där all undervisning har känts relevant för själva utbildningen. Skolämnena vi studerar kommer att vara till stor nytta i framtiden.

Nu befinner jag mig på praktik som är en del av utbildningen på Sandals Resort i St Lucia, Carribean. Ett perfekt ställe att jobba och få erfarenhet på då skolan har förberett dig på ett bra sätt för att kunna göra ett bra jobb. Det är otroligt lärorikt och jag trivs jättebra.

Studielivet är otroligt hektiskt på ett bra sätt, man hinner aldrig tröttna. Det är en härlig stämning i skolan och man känner sig alltid uppmärksammad.  Jag är otroligt glad och tursam att jag valde eller fick chansen att söka via Levi Nikitin och SEG direkt. Det har varit till en sådan fantastisk hjälp både praktiskt och mentalt. Den informationen och stödet jag fick var guld värd.

 

Kristin Magnusson – BA student vid IHTTI-School of Hotel & Design Management, Neuchatel