Fyra gånger om året tar en av världens mest prestigefyllda akademier för kulinarisk konst, Culinary Arts Academy Switzerland, emot ansökningar. … →
Fyra gånger om året tar en av världens mest prestigefyllda akademier för kulinarisk konst, Culinary Arts Academy Switzerland, emot ansökningar. … →
Vid de tuffa tiderna under den obligatoriska militärtjänsten i Finland lovade Felix att gå med i ett cheerleader team om … →
En roman om hotellbranschens glamour som Jans läste i gymnasiet inspirerade honom till en karriär inom hospitality. Jans, som nu … →
Intervju med Tautvydas, som har tagit examen från César Ritz Colleges. Fem år efter att ha tagit examen från César … →
Rytė från Litauen planerade, liksom de flesta andra studenter vid SHMS – Swiss Hotel Management School en framtida karriär inom hotellbranschen. Just när hon började sin bana utbröt Covid-19 och ändrade spelplanen helt. I den här intervjun berättar Rytė hur hon vände sin karriär mitt under en global epidemi, om värdefulla livslektioner från SHMS och om vikten av att utforska sina alternativ.
Hur hospitality kan leda till en lovande designkarriär. Intervju med Pascale Müller. Efter att ha tagit examen från IHTTI – … →
Ingen bransch drabbades hårdare av pandemin än hotell- och restaurangbranschen. Och ingen har upplevt en så stark återhämtning. Det är … →
Binny Varghese, som har tagit examen från César Ritz Colleges, åkte på en 100-dagars motorcykeltur genom Indien för att lära … →