Våra skolor är bland de sju bästa i världen

Toppnoteringar av QS ranking 2025. Läs vidare om varför våra fyra skolor värderas så högt av arbetsgivare och branschen som helhet!

Läs mer om våra fyra toppskolor

Öppet hus hos Swiss Education Group

Öppet hus

Är du intresserad av en eller flera av våra skolor och känner att du vill få ett eget intryck av hur det är att studera hos oss? Då är du mer än välkommen!

Läs mer om öppet hus

Aktivt studentliv

En stor del av upplevelsen att studera i Schweiz är livet utanför skolan. Träffa nya vänner från alla världens hörn, samt många intressanta utflykter, resor, sport och fritidsaktiviteter.

Läs mer om studentlivet

Goda karriärmöjligheter.

Goda karriärmöjligheter

Hotell-, restaurang-, service- och upplevelsebranschen kallas internationellt, “the Hospitality Industry” och är en av världens snabbast växande branscher, både internationellt men även i Sverige.

Läs mer om karriärmöjligheterna

Uutiset

Bara en masterexamen bort från din drömkarriär

Intervju med en avgångsstudent från HIM – Hotel Institute Montreux

Att skapa en inlärningsmiljö som är öppen för alla

Övergången till universitetet är ett av de första stegen in i vuxenlivet – en chans att utforska, växa och utmana …   →

Vad krävs för att starta en karriär på Four Seasons?

Intervju med en belgisk student från Hotel Institute Montreux Den här veckan har vi träffat en begåvad och målmedveten student …   →

Schweizisk utbildning, amerikansk praktik och en värld full av möjligheter

Intervju med en svensk student från Hotel Institute Montreux Den här veckan träffade vi en sprudlande ung talang, och snart …   →

Det bästa med att göra bakverk är naturligtvis godiset!

Något som började som en hobby efter skolan tar nu Lina till tävlingar på på internationell nivå. Sedan hon avslutade …   →

Pumpasoppa: Bra för själen

Denna smakrika, rostade pumpasoppa, även kallad joumou, kommer från Haiti och tillagas traditionellt den 1 januari som en symbol för …   →

Studentrecept: Ostronäventyr

Ostron, även känt som “havets mjölk”, är en av gourmandernas favoritmat. När du serverar ostron med det här receptet får …   →

Planerar att öppna sitt eget hotell efter hospitality-studier vid César Ritz Colleges. Intervju med en dansk student

Den här veckan träffade vi Mette, en engagerad och livlig dansk student med en passion för hospitality. Mette är nu …   →