Intervju med en avgångsstudent från HIM – Hotel Institute Montreux
Intervju med en avgångsstudent från HIM – Hotel Institute Montreux
Övergången till universitetet är ett av de första stegen in i vuxenlivet – en chans att utforska, växa och utmana … →
Intervju med en belgisk student från Hotel Institute Montreux Den här veckan har vi träffat en begåvad och målmedveten student … →
Intervju med en svensk student från Hotel Institute Montreux Den här veckan träffade vi en sprudlande ung talang, och snart … →
Något som började som en hobby efter skolan tar nu Lina till tävlingar på på internationell nivå. Sedan hon avslutade … →
Denna smakrika, rostade pumpasoppa, även kallad joumou, kommer från Haiti och tillagas traditionellt den 1 januari som en symbol för … →
Ostron, även känt som “havets mjölk”, är en av gourmandernas favoritmat. När du serverar ostron med det här receptet får … →
Den här veckan träffade vi Mette, en engagerad och livlig dansk student med en passion för hospitality. Mette är nu … →