Konditori är en älskad konstform som varierar stort från land till land. I dag ger vi oss ut på en … →
Konditori är en älskad konstform som varierar stort från land till land. I dag ger vi oss ut på en … →
En pratstund med en student vid Culinary Arts Academy från Sverige/Thailand Thanida Miyai gör praktik på det lyxiga Four Seasons … →
Intervju med en svensk student vid Swiss Hotel Management School Den här veckan träffade vi en av våra Bachelor-studenter från … →
Intervju med en svensk student från Culinary Art Academy Switzerland Det är inte ofta man börjar sin karriär på den … →
Ett samtal om studier och hospitality med en SHMS-student från Sverige Hej Petrus! Varför skulle du säga att hospitality* är … →
Intervju med en student från Sverige En praktikplats är nödvändig för varje student som vill få ett försprång på sin … →
Intervju med en av Hotel institute Montreux-alumn från Sverige Den här veckan hade vi ett trevligt tillfälle att träffa Robin … →
Norska HIM-studenten Tina gör sin praktik i Maldiverna Arbetsgivare letar alltid efter begåvade personer med dokumenterad yrkeserfarenhet. Som hotellstudent vid … →