Luzern, den 9:e September 2019 – Culinary Arts Academy Switzerland (CAAS) är glada över att kunna välkomna den prisbelönta konditorskocken, … →
Luzern, den 9:e September 2019 – Culinary Arts Academy Switzerland (CAAS) är glada över att kunna välkomna den prisbelönta konditorskocken, … →
Chokladvecka Jag måste kanske börja med att ursäkta att mina inlägg kommer med väl tilltaget mellanrum. Men fördelen med att … →
Vart jobbar du och vad gör du där? Jag jobbar för Nordic Choice Hotels. Där är jag just nu driftsansvarig … →
Vi är enormt glada över att vara med och stötta priset Årets Sommarjobbare!
Har du ett brinnande intresse för mat? Är du kanske samtidigt en entreprenör av naturen och drömmer om att driva … →
Jag är här för att försäkra dig om att generation Z INTE är lata, apatiska eller beroende av teknologi. Det … →
Din första praktikplats kan hjälpa dig att hitta din plats i världen, den lär dig att vara tålmodig, förstående och … →
Här är historien och upplevelsen från min praktik i Gstaad, där jag arbetade på Palace i hjärtat av alperna, taget … →