Våra skolor är bland de sju bästa i världen

Toppnoteringar av QS ranking 2024. Läs vidare om varför våra fyra skolor värderas så högt av arbetsgivare och branschen som helhet!

Läs mer om våra fyra toppskolor

Öppet hus hos Swiss Education Group

Öppet hus

Är du intresserad av en eller flera av våra skolor och känner att du vill få ett eget intryck av hur det är att studera hos oss? Då är du mer än välkommen!

Läs mer om öppet hus

Aktivt studentliv

En stor del av upplevelsen att studera i Schweiz är livet utanför skolan. Träffa nya vänner från alla världens hörn, samt många intressanta utflykter, resor, sport och fritidsaktiviteter.

Läs mer om studentlivet

Goda karriärmöjligheter.

Goda karriärmöjligheter

Hotell-, restaurang-, service- och upplevelsebranschen kallas internationellt, “the Hospitality Industry” och är en av världens snabbast växande branscher, både internationellt men även i Sverige.

Läs mer om karriärmöjligheterna

Uutiset

Laga något av din talang – sök en kockutbildning i världsklass

Har du ett brinnande intresse för mat? Är du kanske samtidigt en entreprenör av naturen och drömmer om att driva …   →

Generation Z och arbetsplatsen – vart finns deras motivation?

Jag är här för att försäkra dig om att generation Z INTE är lata, apatiska eller beroende av teknologi. Det …   →

Hur min praktik förändrade mig

Din första praktikplats kan hjälpa dig att hitta din plats i världen, den lär dig att vara tålmodig, förstående och …   →

Min praktik hos Gstaad Palace

Här är historien och upplevelsen från min praktik i Gstaad, där jag arbetade på Palace i hjärtat av alperna, taget …   →

Om ledarskap från en Four Seasons Hotell General Manager

Four Seasons Hotell Seoul’s General Manager, Alejandro Bernabé Navarro, tror att ditt första steg till att bli en framgångsrik ledare …   →

Rapport från en konditorstudent – Chokladvecka!

Vad tiden går fort. Sedan det förra inlägget har vi hunnit ta oss till vecka 7! Och som titeln antyder …   →

Rapport från en konditorstudent- Andreas Modd -Vecka 2

Så har ytterligare en vecka gått, nummer två i ordningen. Denna vecka handlade allt om bröd.

Intervju med Tony Olsson som kommer och besöker Culinary Arts Academy, Switzerland i September

Vi träffade Tony Olsson inför hans besök hos oss på Culinary Arts Academy Switzerland och pratade om vikten av att …   →