Swiss Education Group, i samarbete med Nordic Choice Hotels, är mycket glada över att kunna erbjuda ett utvalt Nordic Choice Hotels-stipendium, där du kan dra nytta av en rabatt på samtliga våra utbildningar.

Swiss Education Group är en global ledare inom utbildningar för Besöksnäringen. På våra 6 olika campus runtom i Schweiz driver vi världsledande utbildningar till Kock, Konditor och ett flertal olika inriktningar inom Hotell Management.

Vi erbjuder utbildningar på Diplom-, Kandidat- och Mastersnivå och behandlar alla ansökningar på en individuell basis där vi tar hänsyn till, och eventuellt tillgodoräknar tidigare utbildningar och branschrelaterad arbetserfarenhet. Oavsett om du är relativt ny i branschen, eller har flera års erfarenhet och en tidigare utbildning, finns det därmed ett alternativ för just dig som tillåter dig att utöka din branschexpertis och framtida karriärmöjligheter.

Samtliga våra utbildningar är CSN-berättigade och tack vare ovan nämnda stipendium kan samtliga utbildningar finansieras helt och hållet med studiemedel från CSN. Då ingår även boende, mat, försäkringar, akademiskt material och en personlig karriärcoach på campus i Schweiz.

Läs vidare om några av våra utbildningar på länkarna nedan, eller kontakta oss för personlig vägledning för vad som skulle passa bäst för just dig och din bakgrund.

Utvalda Utbildningar

Swiss Diploma in Hotel Management – Denna utbildning är perfekt för dig med begränsad erfarenhet av branschen och vill ha en genomgående Management-utbildning inom Food & Beverage, Hotel & Events.

Master of International Business in Hotel Management, med specialisering – En avancerad utbildning för dig med längre arbetserfarenhet och/eller tidigare utbildning från branschen och vill ha en intensiv Management-utbildning inom Hotell med specialisering mot antingen Finans, Human Resources eller Marknadsföring.

Kockutbildning – För dig som vill satsa på karriär i köket på en hög nivå. Vid eventuell längre arbetserfarenhet eller tidigare kockutbildning erbjuds möjligheten att tillgodoräkna sig delar av vår utbildning.

Choklad- och Konditorutbildning – En perfekt utbildning för dig med passion för konditori och choklad och vill satsa på en karriär som Pastry Chef.

 

EXTRA INFORMATION

  • Vi erbjuder en karriärrådgivare för alla våra studenter.
  • Hela utbildningen finansieras med studiemedel från CSN
  • Sökande måste ha en tillräcklig hög nivå av engelska samt ett rekommendationsbrev från arbetsgivare

För fullständig information, vänligen kontakta:
Love Starke, Studierådgivare, [email protected]

Anmäl dig här