Vi frågade Ellen Lindvall, student på IHTTI School of Hotel and Design Management, Neuchatel vad alla borde kräva av sin … →
Vi frågade Ellen Lindvall, student på IHTTI School of Hotel and Design Management, Neuchatel vad alla borde kräva av sin … →
Historiska kokböcker, menykort, kunglig matlagning tillbehör och personliga minnen tillhörande Anton Mosimann – den berömda mästerkocken med flugan – visas … →
Ny på jobbet och dags att prestera? Alla har vi varit ”den nya tjejen/ killen” men hur överträffar man egentligen … →
Tidningen National Geographic har släppt några av kandidaterna i sin årliga fototävling, och här hittar vi en fantastisk bild på … →
Att välja praktikplats kan vara en utmaning. Utbudet och möjligheterna är oändliga. Hur vet man att sitt val av praktik … →
Inspireras av Culinary Arts Academy studenten Fridtjofs approach som gav honom en praktikplats hos den världsberömda kocken Chef Mosimann i … →
Att skjuta upp måsten är vanligt och ibland väldigt skönt. Att skriva färdigt den där rapporten några minuter innan deadline … →
Intresset för vår konditorutbildning i Lucern, Schweiz ökar i rekordfart. En perfekt start för den som vill specialisera sig på … →