Hotell management utbildning

Hotell management utbildning - SEG, Swiss Education Group
IHTTI School of Hotel and Design Management

När du ska välja hotell management utbildning bör du planera strategiskt, och välja de bästa möjligheterna för den långsiktiga karriären. Det finns en rad olika utbildningar, både i Sverige och utomlands, och det kan ibland vara svårt att få en översikt.

Swiss Education Group – SEG erbjuder några av de främsta utbildningarna i branschen, med flera olika inriktningar som turism, design, events, business m m. Vi erbjuder ackrediterade kandidat-, diplom- och magisterutbildningar på fyra olika skolor belägna i Schweiz.

Schweiz erbjuder dig det allra bästa inom utbildning och livsstil. Det är en idealisk plats för internationella studier. Landet är känt för sin höga standard och livskvalitet, beläget mitt i Europa med nära till allt, och anses av många vara självaste födelseplatsen för hospitality. Utan tvekan ger Schweiz några av de bästa förutsättningarna för en modern hotell management utbildning. Studierna kan finansieras med svenskt studielån. Du kan läsa mer om utbildningarna här.

Varför en hotell management utbildning?

Hotell-, restaurang- och upplevelsebranschen är en av världen mest snabbväxande. Och inte bara i utlandet utan även i Sverige. Med en förutspådd tillväxt på 25% fram till år 2021 är detta branschen som erbjuder ambitiösa medarbetare fantastiska möjligheter till en internationell, lukrativ och upplevelserik karriär. Läs mer om karriärmöjligheterna här.

Hotell management utbildning - statistik

Varför studera utomlands?

Att tillbringa sina studieår utomlands är ett minne för livet. Du lär dig språk, och träffar vänner från jordens alla hörn, och skapar kontakter inför ditt kommande yrkesliv. Under studietiden finns det möjligheter till resor, utflykter, sport och en rik fritid. Att välja en hotell management utbildning i Schweiz beskrivs av många som en fantastisk start på karriären. Läs mer om utlandsstudier här.

Varför Swiss Education Group?

SEG – Swiss Education Group, har sedan etableringen 1982 vuxit och är nu en av världens främsta nätverk av skolor inom hospitality, och kan erbjuda dig en förstklassig hotell management utbildning. Med fyra prestigefulla hotellskolor erbjuder vi utbildningar inom hotell management, hotell & design, events och business. Vi har dessutom en femte skola för kulinarisk konst, för dig som vill bli morgondagens mästerkock eller konditor.

Kontakta oss om du vill veta mer!