IHTTI School of Hotel Management - Swiss Education Group

IHTTI School of Hotel Management

[unitegallery ihtti]

IHTTI School of Hotel Management är en av Schweiz och världens ledande Hotel Management-skolor. Här förbereder man studenterna för en ledande karriär i den internationella hotellbranschen.

Skolans före detta studenter är det bästa beviset på skolans absoluta världsklass, då många av dem har några av världens mest framgångsrika hotellkarriärer. Före detta studenter från IHTTI School of Hotel Management har inte bara gjort karriär internationellt, utan driver även några av Skandinaviens främsta hotell.

Skolans kombination av hotell management och design gör att eleverna blir kreativa ledare som lär sig att utveckla nya koncept, ta fram och skapa nya idéer och driva en organisation framåt. IHTTI erbjuder förmodligen Schweiz mest spännande och unika hotellutbildningar. Om du är intresserad av design och kreativetet, är detta defintivit skolan för dig!

IHTTI School of Hotel Management har campus i Caux, som ligger nära Montreux, samt i skidorten Leysin.

 

Program

 

Boka ett vägledningsmöte

 

Studenter berättar

Ellen Lindvall har precis avslutat sina studier på IHTTI-School of Hotel and Design Management och jobbar nu på Hotell Pigalle i Göteborg. Hör henne berätta om hennes erfarenhet när hon studerade hotell management i Schweiz.

Skolans officiella partners är: