Om utbildningarna

Vi erbjuder följande inriktningar: Gastronomi Konditorutbildning Avancerad konditorutbildning Kockutbildning Hospitality Hotell, företagsekonomi och turism Hotell management och företagsekonomi Hotell och …   →

Vi erbjuder följande inriktningar:

Gastronomi

Hospitality

Grundnivå

Våra utbildningar, Swiss Education Group

När man studerar inom SEG-Swiss Education Group och våra fem prestigefyllda skolor så erbjuds akademiska program från diplomnivå, till kandidat och magisternivå.

Grundnivån är de program som går upp till Kandidatexamen, det man kallar “undergraduate” på engelska. Många elever väljer att studera till ett diplom och sedan ta ett eller ett par år av studierna för att jobba, tjäna pengar och få mer erfarenhet.

Samtliga program undervisas på engelska och man har möjligheten att läsa ytterligare ett extra språk. Programmen och kursplanerna är framtagna i samarbete med representanter från hotellbranschen vilket gör innehållet uppdaterat och aktuellt i förhållande till vad arbetsmarknaden efterfrågar.

Samtliga program innehåller både teoretiska och praktiska kurser och upplägget bygger på en Schweizisk utbildningstradition med över 100 års erfarenhet. Detta ger studenten den världskända fingertoppskänslan av en “Swiss Made Hotelier”.

När man studerar utomlands är det viktigt att försäkra sig om att man får akademiska krediter för sina studier. Samtliga utbildningar på kandidatnivå och uppåt inom SEG-Swiss Education Group är akademiskt krediterade. Ett bra sätt att försäkra sig om detta är att prata med CSN.

Avancerad nivå

Det erbjuds även ett brett utbud av Postgradute Diploma program som riktar sig till studenter som har erfarenhet från branschen eller som redan har en kandidatexamen.

Postgraduate och innefattar allt från Postgraduate diploma program till magisterprogram. När det är dags att studera på avancerad nivå så vägleder vi studenten noga. Det är nu som studenten införskaffar den spetskompetens som man sedan bygger sin framtida karriär på. Våra Postgraduate diploma och magisterprogram erbjuds med en mängd olika inriktningar.

Våra magisterprogram är akademisk krediterade genom våra samarbeten med University of Derby i England, Washington State University i USA, Manchester Metropolitan University i England samt Northwood University i USA.

De studenter som satsar på en magisterexamen har höga ambitioner. Vi ser ofta våra att våra magisterstudenter fortsätter ut i arbetslivet på huvudkontorsnivå och får mycket prominenta positioner vid de största hotellkedjorna i branschen.

faktagrafik