Vill du bli någon utöver det vanliga? Flytta till London!

JoelLondon är en knepig stad att sätta fingret på. Ungefär som överallt annars i världen har staden två sidor. London en stor stad och möjligheterna inom hotellbranschen är oändliga. Hard work will pay off, som man brukar säga.

Samtidigt är London en riktigt konkurrenskraftig stad. Om du inte har något speciellt att bidra med är sannolikheten stor att du fastnar i samma position under en längre tid än du kanske ha hoppats på. Innan vi dömer boken efter omslaget finns det många anledningar att älska London, här är mina tre:

– Ungefär som New York är mångfalden enorm här. Du kommer att lära känna personer från hela världen. Dessutom kan du i princip hitta allt här, det kryllar av olika typer av restauranger, barer och aktiviteter.

– London är rätt plats om du letar efter att bygga ett stort nätverk. Du kommer definitivt att träffa människor från hela världen och det är upp till dig att ta tillfället i akt. Genom att lära känna så många som möjligt och bygga upp ett starkt nätverk säkrar du chansen att nå nästa steg i din karriär.

– Jobbutbudet inom hospitality är stort här. Om du inte känner dig bekväm din situation finns det alltid något annat som väntar på dig.

Jag hoppas att dessa tips hjälper dig i din framtida karriär!

Peace/ Joel. Tidigare student på IHTTI.