28 maj 2018 En komplicerad utställning skapades med stor framgång av våra konditorsstudenter under en tvådagars kurs om choklad ledd … →
28 maj 2018 En komplicerad utställning skapades med stor framgång av våra konditorsstudenter under en tvådagars kurs om choklad ledd … →
9 maj 2018 En av HIMs utbildare inom viner fick en privat inbjudan från tyska vin-akademin. Jag blev nyligen inbjuden … →
19 juni 2018 Elena reser jorden runt med ett arbetsschema som passar henne. Föreställ dig att du slutar ditt jobb … →
27 apr 2018 SHMS-studenten Nick delar med sig av sin personliga erfarenhet från att jobba på PyeongChang Winter Olympics 2018. … →
8 maj 2018 Jonathans design-kunskaper såg till att han fick jobba med alla delar av öppnandet av hotellet. Vid tiden … →
Malin Persson, 26 år, studerar till ett Certificate in Swiss Pastry and Chocolate Arts i Luzern. Utbildningen är fokuserad på … →
Fridtjof läser termin 6 på sin treåriga bachelor i International Culinary Arts, ett program som kombinerar business med kulinarisk praktik … →
31 augusti 2017 Att leda ett hotell mot en framgångsrik framtid kräver att hotellet positioneras för att fånga varje aspekt … →