Internationell forskningskonferens med fokus på Wellness inom Hospitality

i-say-yes-wellness-in-hospitality

Brig huserade doktorander och professionella från hela branschen i ett utbyte för forskning

Mer än 100 forskare, utbildare, studenter och akademiker förenades på César Ritz Colleges Brig för att dela med sig av sin forskning och kunskap under temat ”Wellness in Hospitality”.

international-research-conference-brig-wellness (1)

Enligt Global Wellness Institute, är wellness ett av de snabbast växande segmenten inom turism i hela världen med en tillväxttakt  på 6,9% – dubbelt så hög mot övrig turismsektor. Varje år söker sig fler konsumenter mot högre nivåer av välbefinnande och vill förena dessa intentioner med sitt resande. César Ritz Colleges involverar wellness i sina akademiska program genom att fokusera på hälsa, näringslära och etik inom affärsvärlden.

international-research-conference-brig-switzerland

Eventet var det perfekta tillfället att välkomna alumnen och grundaren av Global Wellness Day Belgin Aksoy Berkin hem som huvudtalare för eventet. Under 2016 delade Global Wellness Institute ut utmärkelsen “Leading Woman in Wellness” till Mrs Berkin, den mest prestigefulla utmärkelsen inom spa- och wellness-branschen. Under konferensen pratade hon om vikten av hälsa och välmående i våra vardagsliv medan vi ser till att våra verksamheter utvecklas i takt med de växande förväntningarna från kunder inom hospitality.

belgin-aksoy-berkin-global-wellness-day

Som en före detta student på César Ritz Colleges Switzerland, är jag extra hedrad att vara inbjuden att prata på den här konferensen, dedikerad till mitt specialistområde. Jag är glad att ha möjligheten att dela mina erfarenheter med de framtida talangerna från Swiss Education Group och dra deras uppmärksamhet till förväntningarna och utmaningarna inom wellness i en ständigt föränderlig bransch. Belgin Aksoy Berkin, grundare av Global Wellness Day

Skriv upp i kalendern!

Den 5:e omgången av International Research Conference kommer att gå av stapeln den 27:e maj 2019.

Artikel översatt från engelska till svenska. Om du vill läsa originalartikeln på engelska så hittar du den här