Studenter upplever ”det söta” med att utbilda sig i Luzern

taiwanese-students-in-switzerland (1)

18 maj 2018

Business communications kombinerat med europeiskt kök och choklad och bakverk under fyra veckors utbildning var upplevelsen för dessa taiwanesiska studenter.

Kai Ping Culinary School har slagit sig samman med Culinary Arts Academy Switzerland för ett unikt internationellt samarbete som välkomnar taiwanesiska studenter till Schweiz för en kortare studietid.

chefs-tasting-chocolate (1)

Det fyra veckor långa programmer är designat för att snabbt lära ut en introduction för de studenter som vill lära sig inte bara matlagning utan också affärsdelen av branschen. Under sitt besök i Schweiz studerade studenterna från Kai Ping business communication, lärde sig basen inom choklad och bakverks-konst samt introducerades till grunderna i de europeiska köken.

culinary-students-in-lucerne-luzern (1)

4 veckor av att bo bland våra studenter i Luzern inspirerade till vänskap och kulturellt utbyte. Jämsides med sina studier fick studenterna uppleva något av det bästa som Schweiz har att erbjuda genom utflykter till Titlis, Gruyère och huvudstaden Bern.

swiss-education-academy-taiwanese-visit (1)

Sherry Hsia, Director of International Bridge Program tillsammans med Alain Belizaire, Executive Director of the Swiss Education Academy möts för att signera partnerskapet mellan de två institutionerna.

jumping-in-front-of-building-switzerland (1)

Artikel översatt från engelska till svenska. Om du vill läsa originalartikeln på engelska så hittar du den här