Våra skolor är bland de sju bästa i världen

Toppnoteringar av QS ranking 2024. Läs vidare om varför våra fyra skolor värderas så högt av arbetsgivare och branschen som helhet!

Läs mer om våra fyra toppskolor

Öppet hus hos Swiss Education Group

Öppet hus

Är du intresserad av en eller flera av våra skolor och känner att du vill få ett eget intryck av hur det är att studera hos oss? Då är du mer än välkommen!

Läs mer om öppet hus

Aktivt studentliv

En stor del av upplevelsen att studera i Schweiz är livet utanför skolan. Träffa nya vänner från alla världens hörn, samt många intressanta utflykter, resor, sport och fritidsaktiviteter.

Läs mer om studentlivet

Goda karriärmöjligheter.

Goda karriärmöjligheter

Hotell-, restaurang-, service- och upplevelsebranschen kallas internationellt, “the Hospitality Industry” och är en av världens snabbast växande branscher, både internationellt men även i Sverige.

Läs mer om karriärmöjligheterna

Uutiset

Hur teknologin förändrar choklad

Mitt i vimlet på Bak-& Chokladfestivalen i Stockholm står ett konstverk som föreställer kakaobönan. Nyfikna besökare har samlats för att …   →

Chokladdrottningen på slottet – Sanna Hihldor

Mitt bland alla nyfikna besökare som samlats runt Swiss Education Groups monter på Bak-& Chokladfestivalen i Stockholm dök ett välbekant …   →

Personligt varumärke, Instagram och vikten av rätt temperatur på chokladen

För andra året i rad så hittade du Sofia ”Bakfia” Söderberg i vår monter på Bak-& Chokladfestivalen i Stockholm. Vi …   →

På plats på Bak- & Chokladfestivalen 2019

Swiss Education Group och Culinary Arts Academy Switzerland var på plats på årets upplaga av branschens kanske godaste happening –Bak- …   →

I köket med den prisbelönte konditorn Tony Olsson

Luzern, den 9:e September 2019 – Culinary Arts Academy Switzerland (CAAS) är glada över att kunna välkomna den prisbelönta konditorskocken, …   →

Rapport från en konditorstudent – Ett avslut och en ny start

Chokladvecka Jag måste kanske börja med att ursäkta att mina inlägg kommer med väl tilltaget mellanrum. Men fördelen med att …   →

Susanna Ståhl – att skapa arbetsglädje

Vart jobbar du och vad gör du där? Jag jobbar för Nordic Choice Hotels. Där är jag just nu driftsansvarig …   →

Årets sommarjobbare-Lyfter unga i hotell-och restaurangbranschen

Vi är enormt glada över att vara med och stötta priset Årets Sommarjobbare!