Våra skolor är bland de sju bästa i världen

Toppnoteringar av QS ranking 2025. Läs vidare om varför våra fyra skolor värderas så högt av arbetsgivare och branschen som helhet!

Läs mer om våra fyra toppskolor

Öppet hus hos Swiss Education Group

Öppet hus

Är du intresserad av en eller flera av våra skolor och känner att du vill få ett eget intryck av hur det är att studera hos oss? Då är du mer än välkommen!

Läs mer om öppet hus

Aktivt studentliv

En stor del av upplevelsen att studera i Schweiz är livet utanför skolan. Träffa nya vänner från alla världens hörn, samt många intressanta utflykter, resor, sport och fritidsaktiviteter.

Läs mer om studentlivet

Goda karriärmöjligheter.

Goda karriärmöjligheter

Hotell-, restaurang-, service- och upplevelsebranschen kallas internationellt, “the Hospitality Industry” och är en av världens snabbast växande branscher, både internationellt men även i Sverige.

Läs mer om karriärmöjligheterna

Uutiset

En schweizisk hospitality-dröm i uppfyllelse

Frida har inte bara jobbat med service och hospitality i hela sitt liv, hon har även drömt om att studera hotell management i Schweiz sedan tidig ålder. Vi tog oss en pratstund om drömmen som blev sann och framtidsutsikterna i Afrika.

Nyfikenheten som skapade en internationell karriär i köket

Mitt under stundande International Recruitment Forum fick vi tag på Culinary Arts studenten Kevin Björklund och pratade om hans kärlek till människor, framtiden i USA och nyfikenheten som ledde honom in i köket.

Så du planerar att bli digital marknadsförare?

HIM alumnen och numera marknadschef belyser den växande efterfrågan av kunskaper inom digital marknadsföring i hospitality branschen.

Entreprenörskap, företagande och om att få gästen att skratta

nternational Recuitment Forum är kanske den största möjligheten Swiss Education Groups studenter har för att möta rekryterare från hela värden. Vi tog en snabb paus bland alla möten och intervjuer för att prata med studenten Dinah Karsbo om framtiden.

Ingenjören som gör skillnad med choklad som verktyg

Efter att hon avslutade sin utbildning vid Culinary Arts Academy i Schweiz, har den tidigare ingenjören, Akshaya Ravindra Babu, hittat …   →

Att lyckas med Food & Beverage: Få varje upplevelse att räknas

För Rahul Mark banade en internationell och färgstark karriär vägen för hans framgångsrika konsultföretag i Indien. Från Disney World till …   →

En Vegetarisk utbildning för dig som vill förändra

Alltför ofta är risotton det enda vegetariska alternativet på menyn och skillnaderna mellan en restaurang som bara har ett vegetariskt alternativ och en helt vegetarisk restaurang är enorma. Vi vill uppmuntra till kreativitet när det kommer till vegetarisk matlagning, så att fler har möjligheten att uppleva en riktigt bra växtbaserad måltid.

Hela Sverige bakar packar förklädet för exklusiv workshop i Schweiz

Vad får man om man strösslar med några av de mest färgstarka deltagarna från TV-programmet Hela Sverige Bakar och vispar …   →