Frida har inte bara jobbat med service och hospitality i hela sitt liv, hon har även drömt om att studera hotell management i Schweiz sedan tidig ålder. Vi tog oss en pratstund om drömmen som blev sann och framtidsutsikterna i Afrika.
Frida har inte bara jobbat med service och hospitality i hela sitt liv, hon har även drömt om att studera hotell management i Schweiz sedan tidig ålder. Vi tog oss en pratstund om drömmen som blev sann och framtidsutsikterna i Afrika.
Mitt under stundande International Recruitment Forum fick vi tag på Culinary Arts studenten Kevin Björklund och pratade om hans kärlek till människor, framtiden i USA och nyfikenheten som ledde honom in i köket.
HIM alumnen och numera marknadschef belyser den växande efterfrågan av kunskaper inom digital marknadsföring i hospitality branschen.
nternational Recuitment Forum är kanske den största möjligheten Swiss Education Groups studenter har för att möta rekryterare från hela värden. Vi tog en snabb paus bland alla möten och intervjuer för att prata med studenten Dinah Karsbo om framtiden.
Efter att hon avslutade sin utbildning vid Culinary Arts Academy i Schweiz, har den tidigare ingenjören, Akshaya Ravindra Babu, hittat … →
För Rahul Mark banade en internationell och färgstark karriär vägen för hans framgångsrika konsultföretag i Indien. Från Disney World till … →
Alltför ofta är risotton det enda vegetariska alternativet på menyn och skillnaderna mellan en restaurang som bara har ett vegetariskt alternativ och en helt vegetarisk restaurang är enorma. Vi vill uppmuntra till kreativitet när det kommer till vegetarisk matlagning, så att fler har möjligheten att uppleva en riktigt bra växtbaserad måltid.
Vad får man om man strösslar med några av de mest färgstarka deltagarna från TV-programmet Hela Sverige Bakar och vispar … →