Våra skolor är bland de sju bästa i världen

Toppnoteringar av QS ranking 2025. Läs vidare om varför våra fyra skolor värderas så högt av arbetsgivare och branschen som helhet!

Läs mer om våra fyra toppskolor

Öppet hus hos Swiss Education Group

Öppet hus

Är du intresserad av en eller flera av våra skolor och känner att du vill få ett eget intryck av hur det är att studera hos oss? Då är du mer än välkommen!

Läs mer om öppet hus

Aktivt studentliv

En stor del av upplevelsen att studera i Schweiz är livet utanför skolan. Träffa nya vänner från alla världens hörn, samt många intressanta utflykter, resor, sport och fritidsaktiviteter.

Läs mer om studentlivet

Goda karriärmöjligheter.

Goda karriärmöjligheter

Hotell-, restaurang-, service- och upplevelsebranschen kallas internationellt, “the Hospitality Industry” och är en av världens snabbast växande branscher, både internationellt men även i Sverige.

Läs mer om karriärmöjligheterna

Uutiset

Exklusivt: En inblick i menyn på Prins Harrys och Meghan Markles bröllopsmottagning

11 juni 2018 Kocken Anton Mosimann presenterar detaljerna bakom menyn för 200 av Prins Harrys och Meghan Markles närmaste vänner …   →

Montreux firar Freddie Mercury

30 maj 2018 Den femte upplagan av välgörenhetstillställningen Freddie For A Day samlade in 25 000 CHF åt Mercury Phoenix …   →

Att servera libanesisk mat med en twist av New York

14 maj 2018 Entreprenören Roland Semaan tror på att hälsosam god mat ska vara tillgänglig och prisvärd. Under 2010 öppnade …   →

Hospitality-studenter skapar ett förtrollande Palats av Illusioner

15 maj 2018 Efter flera månader av planerande och förberedelser var studenterna på Leysin värdar för över 200 gäster och …   →

Studenter upplever ”det söta” med att utbilda sig i Luzern

18 maj 2018 Business communications kombinerat med europeiskt kök och choklad och bakverk under fyra veckors utbildning var upplevelsen för …   →

Internationell forskningskonferens med fokus på Wellness inom Hospitality

Brig huserade doktorander och professionella från hela branschen i ett utbyte för forskning Mer än 100 forskare, utbildare, studenter och …   →

Med smak för entreprenörskap

12 juni 2018 25 år gammal är SHMS alumnen Thai Son Le redan ägare och grundare av Food Center, en …   →

Svensk vinst i Konditori- och Chokladtävling!

Den 19:e juni hölls det en ”Swiss Pastry and Chocolate Challenge” på Culinary Arts Academy, Switzerland i Lucerne. Dagen var …   →