11 juni 2018 Kocken Anton Mosimann presenterar detaljerna bakom menyn för 200 av Prins Harrys och Meghan Markles närmaste vänner … →
11 juni 2018 Kocken Anton Mosimann presenterar detaljerna bakom menyn för 200 av Prins Harrys och Meghan Markles närmaste vänner … →
30 maj 2018 Den femte upplagan av välgörenhetstillställningen Freddie For A Day samlade in 25 000 CHF åt Mercury Phoenix … →
14 maj 2018 Entreprenören Roland Semaan tror på att hälsosam god mat ska vara tillgänglig och prisvärd. Under 2010 öppnade … →
15 maj 2018 Efter flera månader av planerande och förberedelser var studenterna på Leysin värdar för över 200 gäster och … →
18 maj 2018 Business communications kombinerat med europeiskt kök och choklad och bakverk under fyra veckors utbildning var upplevelsen för … →
Brig huserade doktorander och professionella från hela branschen i ett utbyte för forskning Mer än 100 forskare, utbildare, studenter och … →
12 juni 2018 25 år gammal är SHMS alumnen Thai Son Le redan ägare och grundare av Food Center, en … →
Den 19:e juni hölls det en ”Swiss Pastry and Chocolate Challenge” på Culinary Arts Academy, Switzerland i Lucerne. Dagen var … →