Resan för att bli en erkänd Apple-skola: vår utveckling inom Ed-Tech

swiss-hotel-management-school-apple-distinguished (1)

Vår resa med Ed-Tech har byggts på de senaste åren. Vi mötte utmaningar utan omedelbara svar och under vägen har vi kämpat med att behålla fokus. Vi hade turen att uppleva bra resultat tidigt vad gäller studenters lärande och engagemang vilket jag tror hjälpte oss fram till vårt momentum.

Vi tar en kort paus för att fira att vi har tilldelats erkännande som en så kallad Apple Distinguished School, och jag skulle vilja dela med mig av SHMS upplevelse med Ed-Tech medan vi fortsätter vår strävan framåt med ny motivation.

Här är vår utveckling:

Under 2014 integrerade vi teknik i lärandet runtom i våra skolor. Vår energi gick till att delta på konferenser samt göra research kring hur teknik påverkar och till och med omdefinierar vår utlärning och inlärning.

Outforskat område

Med en ödmjuk inställning till lärande insåg vi snabbt att vi behövde överge våra gamla attityder vad gäller lärande-processen. Vi upptäckte att vi rörde oss allt mer mot obegränsade möjligheter som tillät oss att navigera på helt nya områden och nya utmaningar som alla ledde till nya möjligheter till lärande.

En frigörande upplevelse

Utmaningen var frigörande eftersom vi kunde överväga mer situationsanpassade, experimentella, samarbetsbaserade och transformativa metoder för lärande.

Utmaningar framåt

En av våra största utmaningar var att nå igenom våra lärares tjocka väggar av akademisk frihet. Men med hjälp av teknikintresserade i personalen (iCoaches) och workshops (Genius Lounges) gavs personalen möjlighet att experimentera i en säker miljö som lät dem lära sig snabbt och bli mer bekväma i att använda tekniken i klassrummet.

Förändring i kultur

Sakta men säkert ökade lärarnas självständighet inom Ed-tech och gemensamt ledde det till en förändring i kulturen på SHMS. Ed-tech-initiativet på SHMS har gett oss möjlighet att revolutionera lärande genom upplevelser för våra studenter och vår personal.

Idag är vi helt fokuserade på ledarskap som bidrar till ökad innovation, transformative upplevelser inom lärande och autentiska miljöer.

I september 2017 hade vi äran att ta emot utmärkelsen Apple Distinguished School Award, ett erkännande som är motiverande på vår resa framåt inom högre utbildning på SHMS.

Stephan Earnhart är en schweizisk ledare inom Executive Hospitality & Higher Education. Han är för närvarande Academic Director på Swiss Hotel Management School.

Artikel översatt från engelska till svenska. Om du vill läsa originalartikeln på engelska så hittar du den här