Studenter från Bangkok University får ta del av schweizisk lyx-utbildning

thai-students-in-montreux (1)

20 jun 2018

En verklig hands-on upplevelse i lärande är vad studenterna från Bangkok University fick ta del av under två veckor när de studerade och besökte Schweiz lyxigaste varumärken på en studieresa.

Hotel Institute Montreux huserade 17 studenter från Bangkok University som läser programmet Luxury Marketing and Communications Strategies. Genom att använda Montreux som sin bas fördelade studenterna sin tid mellan klassrummet och att besöka några av Schweiz mest ikoniska lyxmärken.

hotel-institute-montreux-thai-students

Suisse Majestic är ett fyrstjärnigt hotell i hjärtat av Montreux som erbjuder en av de vackraste utsiktsplatserna över Geneve-sjön. På ett besök bakom kulisserna fick studenterna ta del av de bakomliggande processerna på ett schweiziskt lyxhotell.

suisse-magestic-thai-visit

En resa till Schweiz är inte fulländad utan att uppleva schweiziska klockor! Ett skräddarsytt besök till Hublots fabrik i Nyon erbjöd en djupdykning i Schweizisk klocktillverkning.

visit-to-hublot

thailand-university-visiting-hublot

En kort busstur bort ligger Lausanne, den olympiska huvudstaden i världen och värd för olympiska museet där studenterna fick uppleva den atletiska andan genom ultramoderna och interaktiva installationer.

thai-visit-olympic-museum

Senare på resan besökte studenterna Hotel 3 Couronnes i Vevey och hade chokladprovning på den lokala chokladfabriken i Broc.

Det sista lyxiga besöket var ett smakprov hemifrån, med en tur på den kungliga Thai-paviljongen i Denantou Park – en av de ljuvligaste gröna platserna vid Geneve-sjön.

thai-in-lausanne-switzerland

Lausanne är en anmärkningsvärd plats för thailändare då kung Bhumibol Adulyadej av Thailand har bott där. Hans dotter, prinsessan Maha Chakri Sirindhorn ansvarade för invigningen av Thai-paviljongen år 2009.

Artikel översatt från engelska till svenska. Om du vill läsa originalartikeln på engelska så hittar du den här