Våra skolor är bland de sju bästa i världen

Toppnoteringar av QS ranking 2025. Läs vidare om varför våra fyra skolor värderas så högt av arbetsgivare och branschen som helhet!

Läs mer om våra fyra toppskolor

Öppet hus hos Swiss Education Group

Öppet hus

Är du intresserad av en eller flera av våra skolor och känner att du vill få ett eget intryck av hur det är att studera hos oss? Då är du mer än välkommen!

Läs mer om öppet hus

Aktivt studentliv

En stor del av upplevelsen att studera i Schweiz är livet utanför skolan. Träffa nya vänner från alla världens hörn, samt många intressanta utflykter, resor, sport och fritidsaktiviteter.

Läs mer om studentlivet

Goda karriärmöjligheter.

Goda karriärmöjligheter

Hotell-, restaurang-, service- och upplevelsebranschen kallas internationellt, “the Hospitality Industry” och är en av världens snabbast växande branscher, både internationellt men även i Sverige.

Läs mer om karriärmöjligheterna

Uutiset

Att arbeta för ett av världens ledande företag inom lyxindustrin

Miaoyingzi Yu hade sin första praktik vid klocktillverkaren Hublots huvudkontor i Schweiziska Nyon, som är en del av LVMH Group …   →

Erik Montoya – om guldnycklar och att ta servicen i egna händer

Vi tog oss en pratstund med Erik Montoya, föredetta student på SHMS som är den yngsta conciergen i Sverige att …   →

Att anta matindustrins utmaningar utanflör klassrummet

Har du någonsin undrar över hur nya typer av mat- och smakkombinationer kommer till världen (tänk cronuts, zoodles och blommkålspizza)?

Hur man utvecklar sin passion till en karriär

Shyamla Nath är verkställande direktör på Women’s India Trust (WIT). WIT är en icke-statlig organisation vars uppdrag är att stärka …   →

Revolution av rekryteringsprocessen för servicebranschen

Möt Falko Flamme, en eldsjäl av högsta grad inom serviceyrket som bytte bana och blev entreprenör. Med en revolutionerande idé …   →

En nybörjares guide till zero waste

Enligt rapport så producerar varje svensk medborgare runt 500 kilo sopor varje år. Vi vet att våra sopor påverkar vår …   →

Från Ryssland med kärlek… till Culinary Arts!

Det är en spännande tid att vara i den kulinariska branschen i Ryssland, nya restaurangkoncept skjuter på kreativa gränser, gastronomiska …   →

Skapar partnerskap från Schweiz till Seoul

Tanja Florenthal och Alain Muller, från Culinary Arts Academy Switzerland delar värderingar och upplevelser från att hålla en schweizisk hospitality-utbildning …   →