Studera hotell management

Studera hotell management utomlands, i SchweizSwiss Education Group ger dig fyra olika skolor att välja mellan, och fyra olika möjligheter att studera hotell management. Du kan kombinera med events, turism, business eller design. Alla våra skolor ligger i Schweiz, som ibland anses vara självaste födelseplatsen för professionell service och hospitality. Utbildningarna är ackrediterade och studiemedelsberättigade.

Events

SHMS – Swiss Hotel Management School ger dig möjligheterna att kombinera hotell management med events, resorts, SPA management, food & beverage management. SMHS är förmodligen världens vackraste hotellskola och är beläget i en magnifik slottslik byggnad med utsikt över Montreux och Genevesjön. Skolan är en av världens bästa inom sitt område och erbjuder en multikulturell miljö i hjärtat av Europa.

Turism

De program som erbjuds på César Ritz Colleges bygger på César Ritz filosofi, grundare av det berömda Ritz-hotell i Paris, och är allmänt erkänd som en lyxhotellens pionjär. Med hårt arbete, innovation, stil och en touch av klass, uppnådde César Ritz en aldrig tidigare skådad karriär inom besöksnäringen och steg till legendarisk status. Det är hans tradition av lyx, kvalitet och service som skapat normerna för hotell och restauranger över hela världen, och det lägger grunden för denna skola. Campus finns i La Bouveret, Lucerne och Brig.

Business

HIM – Hotel Institute Montreux erbjuder en utbildning där den Schweiziska professionella servicen kombineras med modern amerikansk business management, luxury marketing eller human resources. Utbildningen ger dig inte bara en fulländad karriär inom besöksnäringen utan även i andra attraktiva branscher. Programmet på HIM kännetecknas av dess direkta kontakt med näringslivet. Studenterna arbetar tillsammans med skolans partners för att utveckla sina specialkunskaper. Skolan är belägen i Montreux.

Design

IHTTI – School of Hotel and Design Management tillhandahåller utbildningar som baseras på professionellt schweiziskt hotelledarskap, tillsammans med de senaste innovationerna inom design, teknik och luxury brand management. Studenterna lär av världens experter, genom integrerat samarbete med LesConcierges, världens ledande leverantör av globala concierge-tjänster och lösningar, och HBA / Hirsch Bedner Associates, ledande experter inom hotellinredning. Skolan finns i Neuchatel.

Fyra olika sätt att studera hotell management, på fyra olika skolor – vill du veta mer?