Studera utomlands, en dröm som kan bli sann

Studera utomlands, plugga i et annat landFör många är det en dröm att studera utomlands – men det är en dröm som kan bli sann

Det finns många anledningar till att studera utomlands. Det kan vara så att du vill gå på en speciell skola som bara finns på ett ställe. Det kan handla om miljöombyte, lära sig nya språk, träffa nya vänner, göra sig hemmastad i nya kulturer. Eller bara därför att man kan och vill.

Swiss Education Group erbjuder fem unika skolor inom hotell management och kulinarisk konst. Alla skolorna och deras campus ligger i Schweiz.

Vi lär ut schweizisk service och precision, kombinerat med amerikansk känsla för business, i en mångkulturell miljö i hjärtat av Europa.

Nya vänner

Du träffar nya bekantskaper från olika delar av världen. Några blir vänner för livet, andra blir goda kontakter i ditt internationella nätverk. Du skaffar dig en självsäkerhet och naturlig plats i kosmopolitiska miljöer, vilket både kan vara personligt utvecklande, och leda till mycket goda karriärmöjligheter.

Nya platser

Utlandsstudierna kan bidra till att du upptäcker nya platser och skaffar dig nya intressen. Våra studenter har möjligheten att resa runt i Europa, vilket är lätt då Schweiz ligger centralt och nära till det mesta, Norditalien, Franska Rivieran, Bayern, Österrike etc.

Dessutom är Schweiz ett spännande land som är väl värt att upptäcka. Att studera utomlands vid alperna innebär storslagen natur, vackra sjöar, höga berg, fantastisk skidåkning och pulserande storstadsliv i Montreux.

Ny karriär

Många av våra studenter söker sig till hotell- och besöksnäringen, men allt fler fortsätter till andra branscher, exempelvis inom IT. Våra studenter passar in överallt där det behövs folk med den unika kombinationen av business och service.

Plugga utomlands, studera i SchweizHospitality, eller besöksnäringen som den heter på svenska är en av de mest snabbväxande branscherna i världen. Med en förutspådd tillväxt på 25 % fram till år 2021 är detta branschen som erbjuder ambitiösa och passionerade medarbetare fantastiska möjligheter till en internationell, lukrativ och upplevelserik karriär. Läs mer om karriärmöjligheter här.

Det är få som ångrar att de studerat utomlands. Det blir ofta en upplevelse för livet, som man alltid bär med sig. Att studera utomlands är ett viktigt beslut, det kan bli startsteget för såväl din personliga resa som din internationella karriär.