En kockutbildning utöver det vanliga

Kockutbildning i Schweiz, Är du en ambitiös blivande entreprenör som älskar mat? Kulinarisk konst är ett fantastiskt sätt att skapa passion i livet! Om du tycker om att resa och upptäcka nya kulturer och kök, och värdera skillnaden mellan en moelleux och en fondant, då har vi en kockutbildning för dig!

Kockutbildning för morgondagens stjärnor

Culinary Arts Academy Switerland har två campus, ett i den historiska stadskärnan i Luzern och andra vid sjön Le Bouveret. Vi erbjuder en innovativ pedagogisk erfarenhet; lokalerna är utrustade med state-of-the-art-kök och drar nytta av flera professionella partnerskap med näringslivets pionjärer. Tiden med oss är en unik möjlighet!

Vår kockutbildning förbereder dig inför din framtida karriärresa. Vi fokuserar på entreprenörskap samt köksfärdigheter. Med praktiska små klasser kommer har du möjlighet att utveckla ditt hantverk både inne och utanför köket och klassrummet. Våra topputrustade kök erbjuder dig en idealisk inlärningsmiljö för att finslipa dina färdigheter.

Från och med sommaren 2016 är Le Bouveret campus nu också hem till Mosimann Collection. En unik plats med memorabilia som samlats in av mästerkocken Anton Mosimann (OBE) under loppet av sin mycket framgångsrika karriär. Som en regelbunden besökare av sin samling, händer det att Mosimann besöker skolans kök och visar sin matlagningskonst, vilket välkomnas av eleverna och ger en fantastisk inblick i den professionella världen.

Med flera professionella partnerskap, inklusive Ritz Paris och Ritz Escoffier, kommer du dra nytta av ett stort kunnande och unika praktikmöjligheter i några av de mest eftertraktade köken och restaurangerna i världen.

Utbilda dig till kock! Goda karriärmöjligheter

Genom vårt internationella rekryteringsforum och vårt globala alumninätverk med över 22.000 hospitality-proffs, är din karriär vår prioritet. Tillsammans med mängder av samarbetspartners inom hotell- och restaurangbranschen, väntar en ny värld från och med din examen. Men resan börjar innan dess, genom flera praktikomgångar och möjligheter till nätverkande under dina studier.

För att erbjuda alla elever en 5-stjärnig service har vi etablerat tre punkter:

  • Att ge våra studenter karriärutveckling genom att förse dem med rätt verktyg för att lyckas.
  • Fokusera på varje elevs personliga egenskaper med skräddarsydda karriärmöjligheter.
  • Att samarbeta med medlemmar i vår gemenskap (elever, föräldrar, lärare, alumner, samarbetspartners) att vårda viktiga relationer.

Varje campus har en karriärledningsgrupp dedikerade till att erbjuda stöd till studenterna. Vi är med och skapar möjligheter; varje grupp uppmuntrar till kloka karriärbeslut, och anpassar sin service till varje elevs unika profil.

Vill du veta mer kontakta oss!