Våra skolor är bland de sju bästa i världen

Toppnoteringar av QS ranking 2024. Läs vidare om varför våra fyra skolor värderas så högt av arbetsgivare och branschen som helhet!

Läs mer om våra fyra toppskolor

Öppet hus hos Swiss Education Group

Öppet hus

Är du intresserad av en eller flera av våra skolor och känner att du vill få ett eget intryck av hur det är att studera hos oss? Då är du mer än välkommen!

Läs mer om öppet hus

Aktivt studentliv

En stor del av upplevelsen att studera i Schweiz är livet utanför skolan. Träffa nya vänner från alla världens hörn, samt många intressanta utflykter, resor, sport och fritidsaktiviteter.

Läs mer om studentlivet

Goda karriärmöjligheter.

Goda karriärmöjligheter

Hotell-, restaurang-, service- och upplevelsebranschen kallas internationellt, “the Hospitality Industry” och är en av världens snabbast växande branscher, både internationellt men även i Sverige.

Läs mer om karriärmöjligheterna

Uutiset

Hannes Sinkkonen – Var inte rädd, det värsta de kan göra är att säga nej

Intervju med: Hannes Sinkkonen, Sverige Citat: Var inte rädd, det värsta de kan göra är att säga nej. Karriär: Rydals …   →

Uppfattning och verklighet – fyra saker jag har lärt mig av Generation Z

Det pratas mycket om Generation Z, den nyaste generationen som går till högre utbildning och börjar yrkeslivet. Men hur betraktar …   →

Kulinariskt samarbete på toppnivå

Ambitiösa onlineprojektet Culinary Canvas inleder samarbete med Culinary Arts Academy Switzerland (CAAS), som är en av världens ledande skolor för …   →

Var ivrig, för det är det enda sättet att ta dig härifrån till en annan nivå

Intervju med Sebastian Christensen från Sverige, student på Culinary Arts Academy Switzerland Sveriges landslag: simmare Parlan: Sous Chef Restaurang Hollvin: …   →

Svensk toppskola samarbetar med SEG Swiss Education Group för att lansera ett nytt karriärrelaterat program

Swiss Education Group (SEG) och VIE Education inleder samarbe med en av Sveriges mest prestigefyllda skolor för att lansera ett …   →

Estländaren Rando Kauge lär ut hållbara kulinariska trender för studenter i Schweiz

Hållbarhet och återgång till matens sanna natur och ursprung är inte de enda kulinariska trenderna i dessa dagar. Det är …   →

Hotellägarens 6 tips för att bygga upp ett drömteam

Utexaminerad från SHMS – Swiss Hotel Management School, hotellägare och banbrytande entreprenör, Ekaterina Tushishvili delar med sig av sina hemligheter …   →

John Henry – om gesällbrev och guld i Culinary Olympics

John Henry verkar kunna det mesta. Förutom skarpa fingrar i köket är han också något av en ”life style blogger”. …   →