Intervju med: Hannes Sinkkonen, Sverige Citat: Var inte rädd, det värsta de kan göra är att säga nej. Karriär: Rydals … →
Intervju med: Hannes Sinkkonen, Sverige Citat: Var inte rädd, det värsta de kan göra är att säga nej. Karriär: Rydals … →
Det pratas mycket om Generation Z, den nyaste generationen som går till högre utbildning och börjar yrkeslivet. Men hur betraktar … →
Ambitiösa onlineprojektet Culinary Canvas inleder samarbete med Culinary Arts Academy Switzerland (CAAS), som är en av världens ledande skolor för … →
Intervju med Sebastian Christensen från Sverige, student på Culinary Arts Academy Switzerland Sveriges landslag: simmare Parlan: Sous Chef Restaurang Hollvin: … →
Swiss Education Group (SEG) och VIE Education inleder samarbe med en av Sveriges mest prestigefyllda skolor för att lansera ett … →
Hållbarhet och återgång till matens sanna natur och ursprung är inte de enda kulinariska trenderna i dessa dagar. Det är … →
Utexaminerad från SHMS – Swiss Hotel Management School, hotellägare och banbrytande entreprenör, Ekaterina Tushishvili delar med sig av sina hemligheter … →
John Henry verkar kunna det mesta. Förutom skarpa fingrar i köket är han också något av en ”life style blogger”. … →